Studentermedhjælper

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
SoMe-Student der brænder for at formidle viden på sociale medier
Vil du være med til at sikre, at viden om arbejdsmiljø kommer ud og gør en forskel på arbejdspladserne? Vil du bidrage til vores ambition om at sprænge rammerne for likes og engagement om arbejdsmiljø på sociale medier? Og brænder du for at formidle svært stof på en let tilgængelig måde? Så har vi brug for dig i vores Ledelses- og Kommunikationssekretariat.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.  

Du kan læse mere om os på www.nfa.dk 

Kan du fyre den af på sociale medier uden at gå på kompromis med fagligheden?
​Vi har høje ambitioner om at gøre en forskel for alle dem, der hver dag går på arbejde. For at nå i mål, skal vi have sat vores viden og værktøjer i spil på den enkelte arbejdsplads, så ledelse og medarbejdere kan bruge den til at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Vejen dertil fremgår bl.a. af vores nye kommunikationsstrategi, hvor ambitionen er at komme meget længere ud med skræddersyede produkter, klare budskaber og handlingsrettet viden primært gennem egne og andres kanaler, dialog og gennem brobyggere. Det betyder bl.a., at vi opprioriterer digital kommunikation gennem sociale medier. En stor del af disse opgaver er forankret i Ledelses- og Kommunikationssekretariatet. Det er her, du vil blive placeret sammen med vores to kommunikationsmedarbejdere og vores webkoordinator.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • planlægning og produktion af indhold – både tekst og visuals til Facebook, LinkedIn, Instagram og Twitter

 • segmentere indholdet til vores målgrupper

 • arbejde med statistik på vores sociale medier og hjemmeside

 • udarbejdelse af pressemeddelelser på relevante forskningsresultater

 • vedligeholde og opdatere indhold på vores hjemmeside

 • løse enkle grafiske opgaver i fx Indesign og Photoshop.

 

Bliv vores nye kollega
For at lykkes med opgaverne skal du være stærk på sociale medier, som bliver dit primære arbejdsområde. Derudover skal du bl.a.:

 • være nytænkende, kreativ og have lyst til at skabe indhold med forståelse for forskellige målgrupper og stakeholders

 • kunne producere indhold, der fænger uden at gå på kompromis med fagligheden. Det gælder både tekst, grafik og video – erfaring med grafiske programmer som fx Indesign, Photoshop, Canva og InShot er derfor en fordel

 • have journalistisk tæft og kunne omsætte tung viden til en let forståelig faglig korrekt journalistisk tekst, som flyder godt

 • have godt kendskab til, hvordan algoritmer virker på sociale medier

 • kunne udføre målinger og analyser

 • kunne bidrage til vores kanalstrategi.

Vi forestiller os, at du læser på en relevant videregående universitetsuddannelse indenfor eksempelvis kommunikation, digitale medier, digital innovation eller lignende.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15-20 om ugen. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt. 

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chef for Ledelses- og Komunikationssekretariatet Alex Hooshiar på tlf.nr. 2013 7278.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 19. september 2021. Samtaler holdes løbende. 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. september

Frist: 19. september

Info

Virksomhed
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Alex Hooshiar
Telefon: 2013 7278
Website
Indrykningsdato
02-09-2021
Ansøgningsfrist
19. september
Adresse
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.