Web- og intranetredaktør

Bech-Bruun
Bech-Bruun
Web- og intranetredaktør til førende advokatvirksomhed
Bech-Bruun er under stor udvikling, og vi har høje ambitioner om konstant at markere os i front på markedet. Derfor har vi brug for en selvstændig og initiativrig web- og intranetredaktør, der med ansvar for vores website og intranet skal være med til at supportere og udvikle platformene, så de understøtter vores strategiske mål.

Om jobbet
Som web- og intranetredaktør får du hovedansvaret for vores intranet og website, hvad angår support og udvikling. Du skal i tæt samarbejde med vores kommunikationsteam og leverandører være med til at udvikle vores website, intranet og CRM. Særligt websitet står over for nogle spændende udviklingsprojekter fx personalisering af indhold, lead generering og markedsføring af vores produkter generelt.

Du kommer primært til at arbejde med:

 • Udarbejdelse af indhold til website og intranet, herunder nyheder og andre indholdssider
 • Ansvar for udvikling af platformene samt indholdsplaner
 • Vedligeholdelse af platformene
 • Ansvar for leverandørkontakt, herunder web- og designbureauer
 • SEO-optimering af primært website
 • Markedsføring af specifikke Bech-Bruun-produkter
 • Drifte og udvikle vores CRM.

Da flere af vores digitale platforme og systemer spiller tæt sammen i forbindelse med vores markedsføring og nyhedsformidling, vil du også i et vist omfang beskæftige dig med vores e-marketingssystem.  I vores afdeling for forretningsudvikling og kommunikation har vi berøring med mange væsentlige og centrale dele af virksomheden. Derfor er nedenstående kvalifikationer ikke et krav, men bestemt værdsat hvis du har kendskab til:

 • SEO
 • CMS-platforme
 • E-mailmarketing-programmer
 • Dataanalyser
 • Sociale medier
 • CRM

Både vores website og intranet benytter sig af Sitecore som CMS. Som e-marketingsystem anvender vi Vuture, og som CRM-system benytter vi os af InterAction. 

Kvalifikationer
Du har minimum 3-4 års erfaring fra en større virksomhed, bureau eller en lignende stilling. Du er uddannet inden for digital kommunikation, webudvikling, kommunikation eller lignende på kandidatniveau. Du kan koordinere og skabe overblik, og du arbejder godt under til tider skarpe deadlines og i et ambitiøst miljø med store krav til faglighed, kvalitet og præcision.

Du har digital forståelse og brænder for at skabe de bedste digitale brugeroplevelser. Du motiveres derfor både af at arbejde praktisk med digitalt indhold såvel som strategisk med udvikling fx dataanvendelse, udvikling af UX og design i samarbejde med leverandører mv. Kort sagt du skal ikke være bleg for at skrive en god webtekst, såvel som dykke ned i dataanalyser og weboptimering.

Du har desuden erfaring med at arbejde med tekniske leverandører og bevæger dig problemfrit i feltet mellem it og kommunikation. 

Vi tilbyder
I Bech-Bruun har vi høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Du får mange faglige udfordringer og dygtige og inspirerende kolleger, der gerne deler ud af deres viden og erfaring. Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling, blandt andet i vores eget Academy. Du får også en række attraktive personalegoder som for eksempel fitness- og massageordning og forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

Søg jobbet
Lyder det som noget for dig, så upload din ansøgning, cv og karakteroversigt via vores hjemmeside snarest muligt og senest den 17. november 2019. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Anita Overholt Nielsen på 72 27 37 18. Vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
17-11-2019 

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

Arbejdssted:
København

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. november

Frist: 17. november

Info

Virksomhed
Bech-Bruun
Stillingsbetegnelse
Web- og intranetredaktør
Kontakt
Anita Overholt Nielsen
Telefon: 72 27 37 18
Website
Indrykningsdato
23-10-2019
Ansøgningsfrist
17. november
Adresse
Bech-Bruun
Langelinie Allé 35
2100 København Ø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.