Kommunikationsansvarlig

Bech-Bruun
Bech-Bruun
Erfaren kommunikationsansvarlig til førende advokatvirksomhed
Bech-Bruun er under stor udvikling, og vi har høje ambitioner om konstant at være i front på markedet. Derfor har vi brug for en selvstændig og initiativrig kommunikationsansvarlig, der vil være med til at drive vores interne og eksterne kommunikation.

Om jobbet
Som kommunikationsansvarlig bliver du en del af afdelingen Forretningsudvikling & Kommunikation, der blandt andet har ansvar for udviklingen og gennemførelsen af nye forretningsinitiativer samt Bech-Bruuns interne og eksterne kommunikation. Vi arbejder tæt sammen – både i afdelingen, med ledelsen og med vores kolleger på tværs af virksomheden. Du kommer til at referere til vores chef for afdelingen Forretningsudvikling og Kommunikation.

Som kommunikationsansvarlig i Bech-Bruun skal du drive og eksekvere på alle aspekter af vores kommunikation og tage ansvar for, at alle kanaler bliver brugt på bedste vis. Du skal have lysten til at arbejde med medier og presse og kunne sælge de gode historier om Bech-Bruun. Og du skal kunne gøre jura fængende og forståelig for et bredt publikum.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

 • Kommunikation fra ledelsen
 • Implementering og forankring af vores strategi
 • Pressehåndtering
 • Tekster til online og trykt markedsføringsmateriale (samt evne til at bruge tekniske systemer på brugerniveau)
 • Redigering af nyheder til vores hjemmeside og indlæg til dagspressen
 • Rådgivning af partnere, advokater og andre kolleger om god kommunikation
 • Kommunikation til medarbejdere
 • Tværgående kommunikationsprojekter
 • Sociale medier
 • Markedsføring af digitale produkter
 • Kontakt til og koordinering med eventuelle underleverandører.

 

Om dig
Du har minimum 3-4 års erfaring fra bureau eller en lignende stilling og har en bred erfaring inden for forskellige områder. Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau. Du kan koordinere og skabe overblik, og du arbejder godt under til tider skarpe deadlines og i et ambitiøst miljø med store krav til faglighed, kvalitet og præcision. Du brænder igennem og har pondus og vil trives med at rådgive stærke fagspecialister om god kommunikation.

 

Vi tilbyder
I Bech-Bruun har vi høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Du får mange faglige udfordringer og dygtige og inspirerende kolleger, der gerne deler ud af deres viden og erfaring. Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling, blandt andet i vores eget Academy. Du får også en række attraktive personalegoder som for eksempel fitness- og massageordning og forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

 

Søg jobbet
Lyder det som noget for dig, så upload din ansøgning, cv og eksamenspapirer via vores hjemmeside snarest muligt og senest den 31. januar 2020. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Tine Barlebo Rasmussen på 72 27 34 60 eller tra@bechbruun.com. Vi holder samtaler løbende.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. januar

Frist: 31. januar

Info

Virksomhed
Bech-Bruun
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsansvarlig
Kontakt
Tine Barlebo Rasmussen
tra@bechbruun.com
Telefon: 72 27 34 60
Website
Indrykningsdato
15-01-2020
Ansøgningsfrist
31. januar
Adresse
Bech-Bruun

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.