SoMe Manager

Banedanmark
Banedanmark
SoMe Manager til Banedanmark
Vi søger en skarp digital storyteller, som skal være med til at øge vores synlighed og tilstedeværelse på tværs af medier og digitale platform.

Banedanmark er en hjørnesten i Danmarks grønne infrastruktur og hos os er du med udviklingen af fremtidens jernbane med til at bygge fremtidens Danmark.

Vi ønsker at højne kendskabet til vores rolle i samfundet, hvad vi arbejder med og står for. Derfor skal vi løbende kommunikere om indsatser og resultater. Det gør vi ved at være åbne, offensive og synlige og ved at skabe relevant indhold på tværs af medier og kanaler. Som ny SoMe Manager spiller du en væsentlig rolle i den indsats.

Du bliver en del af en spændende styrelse, som tiltrækker sig stor opmærksomhed fra både politikere og borgere. På daglig basis skal du holde snor i kommentarsporet, producere indhold og opdyrke historier og vinkler til vores kanaler. Tempoet i hverdagen kan være højt med korte frister, og du får et stort ansvar for at sørge for indhold, der fænger og historier, der spiller digitalt.

Du refererer til Kommunikationschefen og bliver en del af Kommunikationsafdelingen med 20 engagerede og dygtige kollegaer. I Kommunikationsafdelingen servicerer vi pressen døgnet rundt. Vi rådgiver om kommunikation og presse og arbejder med sociale medier, events og kampagner. Vi sørger for, at naboerne langs banen får besked i god tid, når vi arbejder på banen, holder borgermøder, arbejder med visuel identitet og vores digitale platforme internt og eksternt.

Om jobbet 

Din primære opgave bliver at producere indhold til vores digitale kanaler – særligt tekst, billeder og video. Du vil som regel være udførende på opgaverne, men også være ansvarlig for planlægning og community management. Derfor arbejder du tæt sammen med husets pressefolk, grafiker og kommunikationskolleger, og du får også rig muligheder for at samarbejde med vores mange dygtige fagfolk.

Du har det overordnede ansvar og overblik over vores forskellige Social medie-kanaler. Du opsætter og eksekverer kampagner, publicerer indhold og følger op på performance og dataafrapportering, og ikke mindst sikrer du, at spørgsmål og kommentarer bliver besvaret. Endelig kan du også komme til at spille en rolle i driften og udviklingen af vores øvrige digitale kanaler, fx hjemmesider og intranet.

Stillingen kræver en vis fleksibilitet, da vi ofte arbejder med korte deadlines og du af og til skal med ud i sporet rundt omkring i landet.

Om dig 

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx journalist, cand.mag., cand.comm. eller lignende.
  • Er kreativ og skriver godt i både korte og lange formater.
  • Tænker i vinkling og gode historier og kan omsætte fx komplicerede tal- eller proceshistorier til korte visuelle formater.
  • Har erfaring med at planlægge, optage og redigere budskabsvideoer og videoreportager til sociale medier.
  • Er udadvendt, nysgerrig og iderig og kan planlægge sammenhængende fortælleforløb.
  • Er god til at samarbejde, er en holdspiler og en god kollega, der tager ansvar og følger dine opgaver til dørs.
  • Du kan dine målgrupper på fingerspidserne og kan opsætte annoncer på Facebook, der rammer de rigtige segmenter.
  • Har indgående kendskab til måleværktøjer, og ved nok om, hvordan digitale løsninger virker teknisk.
  • Har erfaringer med at skabe digitale fortællinger, der skaber reach og engagement på sociale medier, og kaster dig begejstret over nye digitale tools, som kan løfte brugernes oplevelser.

Løn og ansættelsesforhold

Hvis du er akademiker, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Hvis du er journalist, ansættes du i forhold til overenskomsten for journalister i staten.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef Katja Dahlberg. For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne. Du skal vedhæfte CV, ansøgning og eksamenspapirer.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. oktober

Frist: 1. oktober

Info

Virksomhed
Banedanmark
Stillingsbetegnelse
SoMe Manager
Kontakt
Katja Dahlberg
kdhl@bane.dk
Telefon: 31193244
Website
Indrykningsdato
10-09-2019
Ansøgningsfrist
1. oktober
Adresse
Banedanmark
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.