Social Media Manager

Banedanmark
Banedanmark
Social Media Manager til Banedanmark (barselsvikariat)
Vores social media manager skal på barsel og derfor søger vi en kreativ og skarp digital storyteller, som skal være med til at øge vores engagement og synlighed på tværs af medier og digitale platforme.

Banedanmark er en hjørnesten i Danmarks grønne infrastruktur og hos os er du med i udviklingen af en attraktiv og grøn jernbane, som er den del af løsningen i forhold til den grønne omstilling.

Vi ønsker at højne kendskabet til vores rolle i samfundet, hvad vi arbejder med og står for. Derfor skal vi løbende kommunikere om indsatser og resultater. Det gør vi ved at være åbne, offensive og synlige og ved at skabe relevant indhold på tværs af medier og kanaler. Som ny SoMe Manager har du en nøglerolle i denne indsats.

Du bliver en del af en spændende styrelse, som tiltrækker sig stor opmærksomhed fra både politikere og borgere. På daglig basis skal du producere indhold, holde snor i kommentarsporet og opdyrke historier og vinkler til vores kanaler. Tempoet i hverdagen kan være højt med korte frister, og du får et stort ansvar for at sørge for indhold, der fænger og historier, der spiller digitalt.

Du refererer til den digitale chef og bliver en del af Kommunikationsafdelingen med 16 engagerede og dygtige kollegaer. I Kommunikationsafdelingen servicerer vi pressen døgnet rundt. Vi rådgiver om kommunikation og presse og arbejder med sociale medier, events og kampagner. Vi sørger for, at naboerne langs banen får besked i god tid, når vi arbejder på banen, holder borgermøder, arbejder med visuel identitet og vores digitale platforme internt og eksternt.

Om jobbet 

Din primære opgave bliver at udvikle og producere indhold til vores digitale kanaler – både i tekst, billeder og video. Du er udførende på opgaverne og skal også holde styr på koordineringen af indhold på digitale platforme og community management. Derfor arbejder du tæt sammen med husets pressefolk, grafiker og kommunikationskolleger, og du får også rig muligheder for at samarbejde med vores mange dygtige fagfolk.

Du har det overordnede ansvar og overblik over Banedanmarks tilstedeværelse på sociale medier. Du opsætter og eksekverer kampagner, planlægger og publicerer indhold og følger op på performance og dataafrapportering - og ikke mindst sikrer du, at spørgsmål og kommentarer bliver besvaret. Endelig er du også med i drift og udvikling af vores øvrige digitale kanaler, nyhedsbreve, web og intranet.

Stillingen kræver en vis fleksibilitet, da vi ofte arbejder med korte deadlines og du af og til skal med ud i sporet rundt omkring i landet.

Om dig 

Vi forestiller os, at du:

 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx journalist, cand.mag., cand.comm., cand.it eller lignende.
   
 • Har dokumenteret erfaring med at arbejde strategisk med sociale medier
   
 • Skriver knivskarpt og kan udvikle fængende visuelt indhold, der skaber dokumenteret trafik og engagement
   
 • Tænker i vinkling og gode historier og kan omsætte komplekse budskaber til visuelle formater
   
 • Kan planlægge, optage og redigere budskabsvideoer og videoreportager til sociale medier.
   
 • Du kan dine målgrupper på fingerspidserne og kan opsætte målrettet indhold på Facebook, der rammer de rigtige segmenter.
   
 • Har indgående kendskab til måleværktøjer og indsamling af brugerdata, som kan forbedre effekten af vores indsatser.
   
 • Har erfaringer med at skabe digitale fortællinger, der skaber interesse og engagement på sociale medier, og du kaster dig begejstret over nye digitale virkemidler, som kan løfte brugernes oplevelser.
   
 • Er udadvendt, nysgerrig og idérig og kan planlægge sammenhængende fortælleforløb.
   
 • Er god til at samarbejde, er en holdspiller og en god kollega, der tager ansvar og følger alle opgaver til dørs.
   
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra politisk styrede organisationer
   

Løn og ansættelsesforhold

Hvis du er akademiker, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Hvis du er journalist, ansættes du i forhold til overenskomsten for journalister i staten.

Det er et barselsvikariat, der strækker sig fra august 2021 til juli 2022.  

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Chef Marita Hoydal. For at søge stillingen klikker du på linket "Søg jobbet her" og følger instruktionerne. Du skal vedhæfte CV, ansøgning og eksamenspapirer. Vedlæg eller link også gerne til nogle eksempler på indhold, som du er stolt af.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. maj

Info

Virksomhed
Banedanmark
Stillingsbetegnelse
Social Media Manager
Kontakt
Marita Lena Hoydal
mlhy@bane.dk
Website
Indrykningsdato
03-05-2021
Ansøgningsfrist
24. maj
Adresse
Banedanmark
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.