Pressemedarbejder

Banedanmark
Banedanmark
Pressemedarbejder til Banedanmark
Kan du servicere pressen professionelt og rådgive Banedanmark når der skal kommunikeres om fremtidens jernbane? Og vil du, i samarbejde og dialog med vores omgivelser, være med til at øge kendskabet til en af Danmarks største statslige arbejdspladser?
Ja, så er det måske dig, der skal være vores fremtidige kollega som pressemedarbejder i Banedanmark.  
 
Du refererer i dagligdagen til kommunikationschefen og bliver en del af en dygtig kommunikationsafdeling, der brænder for professionel kommunikation og et krav om at understøtte realiseringen af Banedanmarks strategi. 
 
Du får et spændende og udviklende job med en bred berøringsflade både internt og eksternt i alle aspekter af pressearbejdet, hvor du blandt andet håndterer journalister og rådgiver medarbejdere og chefer.
 
Du kommer endvidere til at arbejde tæt sammen med vores ministerium, hvor du bidrager til, at vi får udarbejdet den rigtige strategi og har de rigtige værktøjer for at kunne indfri Banedanmarks mål. 
 
Professionel dialog og samarbejde – både internt og eksternt 
Banedanmark er i fuld gang med en lang række ambitiøse infrastrukturprojekter samtidig med, at vi 365 dage om året sikrer en pålidelig jernbane. Derfor er Banedanmark naturligt ofte i mediernes søgelys – og det er vi glade for. 
 
I stillingen som pressemedarbejder skal du sikre en professionel håndtering af alle pressehenvendelser, også de akutte sager, samtidig med, at du har fokus på, at vi fanger de gode historier og får dem ud over rampen til de relevante medier. Dine nærmeste kolleger bliver afdelingens andre to presserådgivere. 
 
Endelig er du med til at sikre, at Banedanmark kan være i dialog med pressen, også på de skæve tidspunkter og om de svære emner. 
 
Hvis du har erfaring med enten videoproduktion eller sociale medier, er det en fordel, da det er to kommunikationskanaler, som vi ønsker at bringe yderligere i spil i fremtiden.  
 
Bred erfaring med pressearbejde i samspil med mange interessenter 
Du får en udfordrende stilling i en organisation i rivende udvikling, der prioriterer dialog og samarbejde med pressen som en af vores mange interessenter.  
 
Du er uddannet journalist, cand. comm. eller lignende, og du har dokumenteret erfaring fra pressearbejde i en større organisation med mediernes bevågenhed.  
 
Som person er du i stand til at reagere både hurtigt og skarpt, når det kræves, uden at det går ud over troværdighed og fakta. Du kan spotte de gode historier og kan, qua din dialog med medierne, være med til at få dem formidlet. Samtidig kan du rådgive og give sparring til de ledere og kolleger, som skal udtale sig. 
 
Du kommer med et stort drive, er opsøgende, kan lide ansvar og så indgår du i et godt kollegialt miljø med højt til loftet og stor grad af frihed. 
 
Løn  
Hvis du er akademiker ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. 
 
Hvis du er journalist ansættes du i forhold til overenskomsten for journalister i staten. 
 
Ansøgning og kontakt 
Vil du vide mere, så kontakt kommunikationschef Jakob Østerbye på telefon 20491086, eller pressemedarbejder Ebbe Jung Josefsson 53520281. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt og senest søndag den 28. februar 2019. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.  
 
Hvis du er interesseret og kan genkende dig selv i vores jobbeskrivelse, så benyt knappen ”søg stillingen” til højre i dette opslag. Glæder os til at høre fra dig.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. februar

Frist: 28. februar

Info

Virksomhed
Banedanmark
Stillingsbetegnelse
Pressemedarbejder
Kontakt
Jakob Østerbye
Telefon: 20491086
Website
Indrykningsdato
07-02-2019
Ansøgningsfrist
28. februar
Adresse
Banedanmark
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.