Digital kommunikatør

Banedanmark
Banedanmark
Digital kommunikatør til Banedanmark (Barselsvikariat)
Brænder du for at skabe effektivt og brugervenligt web? Tror du på, at digitale værktøjer skal være en hjælp – ikke en barriere? Og vil du være med til at holde snor i kanaltaktikken og udviklingen af vores sociale medier? Så er du måske vores nye digitale redaktør.
Banedanmark er i fuld gang med at bygge en attraktiv, grøn jernbane. Vi berører dagligt hundredtusinder af danskere, enten fordi de er passagerer i toget eller som naboer til banen. Ikke mindst i disse år, hvor jernbanen er én stor byggeplads, bl.a. fordi vi har en stor og vigtig opgave med at holde den eksisterende jernbane vedlige og forny den på de strækninger, der trænger. Samtidig er jernbanen en del af løsningen på fremtidens grønne og fleksible transportinfrastruktur.
 
Vi ønsker at kommunikere klart om indsatser og resultater. Det gør vi ved at være åbne, offensive og synlige og ved at skabe relevant indhold på tværs af medier og kanaler. 
 
Som ny digital rådgiver og redaktør på vores hjemmeside og nyhedsbreve bliver du et væsentlig led i afdelingens faglige udvikling og stærke fokus på åben, empatisk og saglig kommunikation.
 
Vi søger en solid digital redaktør og projektleder, der er ligeså idérig som struktureret. Som kan finde konkrete løsninger i den daglige drift, kan tænke strategisk i den langsigtede udvikling og hjælpe os godt i mål, så indsatsen på sociale medier hænger sammen med vores digitale universer, og så borgere, samarbejdspartnere og medarbejdere kan finde det, de leder efter i vores digitale univers.
 
I Kommunikationsafdelingen servicerer vi pressen døgnet rundt. Vi rådgiver om kommunikation og presse og arbejder med sociale medier, arrangementer og kampagner. Vi sørger for, at naboerne langs banen får besked i god tid, når vi arbejder på banen, holder borgermøder, arbejder med visuel identitet og vores digitale platforme internt og eksternt.
 
Din profil
 
 • Du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse
   
 • Du har solid digital forståelse og kunnen og er en dreven brobygger mellem it, sociale medier, presse og kommunikation.
   
 • Du er hurtig og har en skarp pen og et stærkt visuelt blik
   
 • Du har erfaring med SEO / SEM og er skarp i Google Analytics
   
 • Du har styr på kravene til offentlige digitale løsninger mht. tilgængelighed og GDPR.
   
 • Du tænker naturligt udvikling af digitale platforme sammen med brugernes behov og vores strategiske målsætninger og er levende optaget af hele tiden at gøre det bedre.
   
 • Du er resultatorienteret og dynamisk og trives med et højt tempo.
   
 • Du har lyst til at være med til at udvikle en professionel og kreativ afdeling i rivende udvikling og kan spejle dig selv i Banedanmarks værdier om ansvar, respekt og ambition.
   
Om jobbet
 
 • Du har ansvar for indhold på hjemmesiden, for koncern- og temasider og opsætter og udsender nyhedsbreve
   
 • Du eksekverer på medieindsatsser i tæt samspil med presseteamet og kommunikationskolleger
   
 • Du skriver indhold til nyhedsbrevet, opsætter udvikler løbende indhold og content-strategien
   
 • Du samler, monitorerer og analyserer data, så vi hele tiden kan gøre det bedre. 
   
 • Du deltager sammen med resten af holdet i kampagner og kommunikationsindsatser og producerer højkvalitetsindhold til alle platforme, om det så er video, tekster, visuals eller infografikker. 
   
Om dig
 
 • Du er en dygtig kommunikatør, der ved hvad succesfuld online-kommunikation kræver.
   
 • Du har en relevant kommunikationsfaglig eller journalistisk uddannelsesmæssig baggrund. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et departement eller bureau
   
 • Du har politisk tæft og en stærk digital værktøjskasse.
   
 • Du har en god forståelse for, hvordan man fortæller en historie i forskellige digitale kanaler og formater.
   
 • Du er en stærk projektleder, der ved, hvordan man leverer relevant indhold på tværs af medier og platforme.
   
 • Du er god til at samarbejde, er en holdspiler og en god kollega, der tager ansvar og følger dine opgaver til dørs.
   
Om os
Banedanmark er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med over 2.500 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark. Vi har ansvaret for den danske jernbane. Det betyder, at det er os, der styrer togtrafikken og informerer om den på skærme og højttalere på stationerne på fjernbanen.
 
Vi vedligeholder banen og udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens jernbane. Du bliver en del af en spændende styrelse, som tiltrækker sig stor opmærksomhed fra både politikere og borgere. Tempoet i hverdagen kan være højt med korte frister, så det er en fordel, hvis du trives med at være et sted, hvor der hele tiden sker noget.
 
Stillingen er et barselsvikariat og tidsbegrænset til et år med mulighed for forlængelse. Du indgår i det digitale team, der i det daglige fagligt ledes af den digitale chef og refererer til Kommunikationschefen og bliver en del af Kommunikationsafdelingen med 20 engagerede og dygtige kollegaer.
 
Information og ansøgning
Arbejdspladsen er Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København K. Du kan læse mere om os på www.banedanmark.dk.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef Katja Dahlberg på kdhl@bane.dk eller tlf. 3119 3244.
 
Vi skal have din ansøgning senest den 1. november kl. 12.00.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. november

Frist: 1. november

Info

Virksomhed
Banedanmark
Stillingsbetegnelse
Digital kommunikatør
Kontakt
Katja Dahlberg
kdhl@bane.dk
Telefon: 3119 3244
Website
Indrykningsdato
14-10-2020
Ansøgningsfrist
1. november
Adresse
Banedanmark
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.