Webredaktør

Astma-Allergi Danmark
Astma-Allergi Danmark
Erfaren webredaktør med stærke skrivekompetencer til Astma-Allergi Danmark
Astma-Allergi Danmark i Trekroner søger en erfaren webredaktør, der kan varetage drift, indhold og udvikling af vores hovedside www.astma-allergi.dk. Du skal have den tekniske værktøjskasse i orden, samtidig med at du har en skarp pen og er en alsidig digital formidler, der har lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for fx sociale medier, markedsføring, nyhedsbreve og pressemeddelelser
Dine kvalifikationer
  • Du har indgående kendskab til CMS-systemer og ved, hvordan en hjemmeside anno 2019 sættes op med alt fra SEO, brugerrejser, indhold mv. Du er velbevandret i HTML, CSS, JavaScript og analyseværktøjer som Google Analytics. Du kan arbejde på tværs af platforme – web, mobil, tablets, nyhedsbreve og sociale medier – og giver dig gerne i kast med at skrive alt fra nyheder til CTA.
  • Du har konkret erfaring med blandt andet Photoshop, Indesign, Final Cut Pro X, så du kan udarbejde fængende infografikker, giphs eller videoer til de forskellige platforme.
  • Du skriver fejlfrit og præcist, så det vækker modtagerens interesse.
  • Du ved, hvordan man bedst arbejder professionelt med både sociale medier og nyhedsbreve, og du holder dig opdateret på, hvad der rører sig på de forskellige platforme.
  • Du er vant til at tænke i markedsføring og branding og kan se, hvordan Astma-Allergi Danmark som organisation kan formidles både indlands og udlands. 
 
Om Astma-Allergi Danmark 
Astma-Allergi Danmark er en medlemsbaseret patientorganisation, der arbejder med viden og aktiviteter, der retter sig mod mennesker med allergi og overfølsomhedssygdomme som astma, høfeber og eksem. Vi tilbyder rådgivning, driver og formidler Dagens Pollental, tilbyder undervisning til medlemmer samt guider gennem allergimærket Den Blå Krans. Du kan læse mere om Astma-Allergi Danmark på www.astma-allergi.dk.
 
Stillingsinformation 
Stillingen er på 37 timer inkl. frokost. Løn og vilkår forhandles med udgangspunkt i offentlige vilkår. Ansøgning samt CV sendes via: www.astma-allergi.dk/sikker-mail og mærkes med ’Ansøgning: webredaktør’. 
 
Ansøgningsfrist d. 26. august. Tiltrædelse: Snarest muligt.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 26. august

Frist: 26. august

Info

Virksomhed
Astma-Allergi Danmark
Stillingsbetegnelse
Webredaktør
Kontakt
Website
Indrykningsdato
13-08-2019
Ansøgningsfrist
26. august
Adresse
Astma-Allergi Danmark
Universitetsparken 4
4000 Roskilde

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.