Kommunikationschef

Astma-Allergi Danmark
Astma-Allergi Danmark
Kommunikationschef til Astma-Allergi Danmark
Astma-Allergi Danmark søger en kommunikationschef - gerne med flair for marketing og fundraising. Du har ledelsesansvar for fem medarbejdere. Du er en samlende leder, der ser dialog med kollegaer som en nødvendighed for at skabe resultater.

Du trives med at være leder i en medlemsbaseret patientforening, hvor du både udvikler på strategisk niveau, inspirerer afdelingen med din faglighed og samtidig selv gennemfører konkrete aktiviteter og praktiske opgaver indenfor kommunikation og marketing.

Du har et godt overblik, og du har ledelseserfaring, samtidig med at du har en skarp pen, flair for sundhedspolitisk kommunikation, ligesom du anvender presse, nyhedsbreve, hjemmeside, sociale medier og andre kommunikationskanaler effektivt til at få budskaberne ud. Du har betydelig presseerfaring og forståelse for interessevaretagelse i en medlemsorganisation, og du er i stand til at omsætte strategi til handling i forhold til foreningens overordnede strategi.
 

Kort sagt:

  • Du er en positiv, engageret og imødekommende leder

  • Du har en skarp pen og er retorisk stærk

  • Du udvikler og inspirerer din afdeling med din faglighed

  • Du har politisk tæft og følger det politiske liv

  • Du har erfaring med presse og pressehåndtering og er vant til at følge nyhedsstrømmen

  • Du er velbevandret i det samlede medielandskab med blogs og sociale medier

 

 

Stillingens karakter forudsætter, at du kan arbejde i et dynamisk og til tider hektisk miljø med skiftende arbejdstider og med mange forskellige opgaver.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fx, journalist eller cand. Comm. og gerne ledelseserfaring fra et tilsvarende job.


Om os

Astma-Allergi Danmark er en patientorganisation, der arbejder med viden og aktiviteter, der retter sig mod mennesker med allergi og overfølsomhedssygdomme som astma, høfeber og eksem. Vi tilbyder rådgivning til alle borgere, driver og formidler Dagens Pollental, tilbyder undervisning til alle samt vejleder mennesker gennem allergimærkningen Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic.

 

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Astma-Allergi Danmark på astma-allergi.dk. For yderligere oplysninger om stillingen kan du evt. kontakte Vicedirektør Anne Holm Hansen fra Astma-Allergi Danmark på tlf. 43 43 59 11.
 

Løn og vilkår forhandles med udgangspunkt i offentlige vilkår. Du vil skulle igennem et testforløb, hvis du indkaldes til samtale.

Send din ansøgning via vores sikker mail senest d. 7. dec. 2020 kl. 8.00.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. december

Frist: 7. december

Info

Virksomhed
Astma-Allergi Danmark
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Anne Holm Hansen
Telefon: 4343 5911
Website
Indrykningsdato
19-11-2020
Ansøgningsfrist
7. december
Adresse
Astma-Allergi Danmark
Universitetsparken 4
4000 Roskilde

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.