Kommunikationspraktikant

Assens Kommune
Assens Kommune
Kommunikationspraktikant til Assens Kommune
Har du lyst til at prøve din kommunikationsteori af i praksis? Brænder du for at være med til at udvikle god kommunikation, der rammer din målgruppe? Og trives du med at få masser af ansvar? Så kan vi tilbyde dig en praktikstilling, hvor du får mange spændende udfordringer og ikke mindst gode kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig!

Hos Kommunikation i Assens Kommune søger vi en praktikant, som vil være med til at udvikle og arbejde strategisk med kommunikation – og byder ind med idéer til dette.

 

Hvem er du
Du er formentlig i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation eller en anden tilsvarende uddannelse.

Desuden har du gå-på-mod, er ambitiøs og har masser af drive.

Du har lyst til at være en del af et dynamisk hold, som løser en masse spændende opgaver. Et hold med højt til loftet og et fællesskab, hvor det at grine og have det sjovt sammen er med til at gøre hverdagen god.

Du har din kommunikationsværktøjskasse i orden og styr på brugen af de sociale medier. Måske har du erfaring med at optage små film til brug på de sociale medier eller mod på at kaste dig ud i det. Og så er du naturligvis god til formulere dig. 

Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe og sparre med dig om opgaverne. Du mestrer til gengæld at overholde deadlines og få noget fra hånden, ligesom du også selv tager initiativ, når en opgave skal løses.

Vi har kontakt til og servicerer hele organisationen. Det er derfor en fordel, hvis du har nemt ved at skabe relationer og kan tale med alle – høj som lav.

 

Arbejdsopgaver
Hos os kommer du til at:

  • opsøge de gode historier og lave opslag til sociale medier – Facebook, LinkedIn og Instagram – i form af tekst, billeder og video

  • være med til at udvikle Assens Kommunes brug af sociale medier

  • interviewe borgere, medarbejdere og ansatte i organisationen og på den baggrund være med til at fortælle historien om Assens Kommune som et godt sted at bo, leve og arbejde i

  • udarbejde pressemeddelelser

  • yde lettere kommunikationsrådgivning i organisationen

  • bistå i arbejdet med at lave bosætningskampagner samt producere indhold til vores nye tilflytterportal flyttilvestfyn.dk 

  • diverse ad hoc kommunikationsopgaver

 

Hvem er vi
Du bliver en del af et ambitiøst kommunikationshold på fem kollegaer, der hver dag arbejder professionelt med at levere og højne den interne og eksterne kommunikation.

I Kommunikation arbejder vi med en bred palet af opgaver; bl.a. kommunikationsrådgivning, kommunens hjemmeside, intranet, sociale medier, pressekontakt, bosætningskampagner samt markedsføring.

Vi har en fri og humoristisk omgangstone, hvor alles meninger bliver hørt.

Vi lægger stor vægt på, at det skal være rart at komme på arbejde. Samtidig er fleksibilitet og lyst til at hjælpe hinanden væsentligt i en hverdag, der ofte er præget af mange ad hoc opgaver og mange bolde i luften. Det er derfor også vigtigt, at du har lyst til at gå ind i nye opgaver.

Fysisk sidder vi på rådhuset i Assens, hvor vi deler storrum med en række engagerede kolleger fra HR.

Der er direkte busforbindelse fra Odense til Assens, og rådhuset ligger kun 5 minutters gang fra busstationen.

 

Opstart og ansøgning
Vi forestiller os, at du starter hos os den 1. januar eller senest 1. februar 2022.

Praktikstillingen er på 25-30 timer ugentligt. Der er fleksible arbejdstider og gode muligheder for at arbejde hjemme.

Vi ser gerne, at forløbet varer 4-6 måneder, men vi er åbne over for varigheden af praktikperioden. Praktikken er ulønnet.

Til gengæld garanterer vi, at du får en masse spændende udfordringer og noget at skrive på CV’et – og ikke mindst gode kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig!

Der er ansøgningsfrist den 28. november 2022. 

 

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationskoordinator Rikke Storm på tlf.: 30 59 43 24 eller mail: risto@assens.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. november

Frist: 28. november

Info

Virksomhed
Assens Kommune
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspraktikant
Kontakt
Rikke Storm
risto@assens.dk
Telefon: 3059 4324
Website
Indrykningsdato
14-11-2022
Ansøgningsfrist
28. november
Adresse
Assens Kommune
Rådhus Allé 5
5610 Assens

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.