Studentermedarbejder

Aspekta
Aspekta
Studentermedarbejder til dansk-svensk PR-bureau
Aspekta er et kommunikationsrådgivningsfirma med fokus på Øresundsregionen og med aktiviteter i både Malmø og København. Vi hjælper virksomheder med at kommunikere strategisk med deres omgivelser for at opbygge relationer, der styrker virksomhedernes omdømme.
Aspekta arbejder med spændende opgaver inden for markedsføring, brand-building, bæredygtighed, krisekommunikation, finansiel kommunikation og lobbyvirksomhed. 
 
Som studentermedarbejder hos Aspekta vil du indgå som en integreret del af teamet. Du får erfaring med forskellige typer af opgaver og arbejder ca. 15 timer om ugen med ansvar for egne opgaver samt support med ad hoc-opgaver. 
 
Vi tilbyder en arbejdsplads med stort ansvar, hurtigt tempo og sidst men ikke mindst - hyggelige kolleger! Da du tilbringer en del af din tid på vores svenske kontor i Malmø, er grundlæggende forståelse af svensk et plus. 
 
Hvis du vil arbejde som studentermedarbejder hos os på Aspekta, sender du din ansøgning med CV og eventuelle spørgsmål til job@aspekta.dk inden 15. december.
 
Aspekta Aps
www.aspekta.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. december

Frist: 15. december

Info

Virksomhed
Aspekta
Stillingsbetegnelse
Studentermedarbejder
Kontakt
Website
Indrykningsdato
05-11-2019
Ansøgningsfrist
15. december
Adresse
Aspekta
Østergade 13
1100 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.