SoMe-ekspert

Arkil Holding A/S
Arkil Holding A/S
SoMe-stærk kommunikatør med talent for video
Brænder du for at formidle gode historier på sociale og digitale medier? Er du en skarp, alsidig og mobil kommunikatør med flair for video? Så kan du blive vores digitale spydspids.
Vi søger en ny SoMe-ekspert og ansvarlig for vores digitale kommunikation, der skal være garant for et flydende og fængende flow af indhold i form af tekster, infografik, billeder og video.
 
En bred vifte af opgaver
Du bliver et centralt omdrejningspunkt for store dele af vores eksterne kommunikation og får også mulighed for at sætte et solidt aftryk på vores employer branding og interne kommunikation.
 
Din arbejdsdag vil bestå af en bred vifte af opgaver, der veksler mellem planlægning, udvikling og redaktionel drift. Nogle opgaver skal du løse på egen hånd, men ofte samarbejder du med kollegaer i hele koncernen – særligt i de afdelinger og forretningsområder, du bliver fast kommunikationspartner for.
 
Du bliver også vores frontløber, der skal sikre en rød tråd i den digitale kommunikation, som du løbende forfiner ved hjælp af erfaringsopsamling, data og dine egne idéer.
 
Hovedopgaverne er, at:
 • Planlægge indhold og kampagner til vores sociale medier
 • Indsamle historier og producere opslag og nyheder
 • Forberede, optage, redigere og tekste billeder og video
 • Opstille KPI’er og evaluere data fra SoMe-kampagner og webstatistik
 • Indsamle og implementere ny viden om digitale muligheder
 
Herudover kommer du til at bidrage til vores øvrige medier og til presse- og PR-arbejdet, ligesom du også får en vigtig rolle, når vi skal klæde vores ledere, specialister og elever på til at bidrage til koncernens digitale kommunikation.
 
Dine faglige kvalifikationer
Du har sikkert en journalistuddannelse eller en anden kommunikationsuddannelse med dig og nogle års relevant erfaring, men det vigtigste er, at du har en finger solidt plantet på den digitale puls, besidder et synligt talent for visuel kommunikation og brænder for at arbejde i spændingsfeltet mellem kommunikation og markedsføring.
 
Blandt dine faglige kompetencer regner vi med at finde:
 • Ekspertise i at agere på sociale medier ift. content, dialog og teknik
 • Erfaring med at kommunikere til forskellige målgrupper og på tværs af medier
 • En veludviklet evne til at opsnuse gode historier og formidle dem sikkert
 • Et skarpt øje for den gode vinkel, når du skriver, filmer og tager billeder
 • Solide brugererfaringer med CMS-systemer og andre back-end system
 
Det er et krav, at du har et kørekort, der kan bringe dig rundt i hele landet. Til gengæld er det ikke et krav, men dog en fordel, hvis du kender til programmerne Premiere Pro (PC), LumaFusion (iOS), Photoshop og InDesign.
 
Dine personlige plusser
Som person skal du kunne færdes hjemmevant blandt kollegaer med mange forskellige fagligheder på både byggepladser og i kontorlandskaber. Herudover skal du kunne nikke genkende til:
 • En naturlig evne til at skabe tillidsfulde relationer
 • En systematisk og resultatorienteret tilgang til opgaverne
 • Pondus til at udfordre eksisterende arbejdsgange og opsøge ny viden
 • En teamplayer-indstilling, så du tager medansvar for vores samlede virke og trivsel
   
 
Din kommende arbejdsplads
Du bliver en del af en kommunikationsafdeling, hvor vi samarbejder tværfagligt, sætter pris på at gå glad til og fra arbejde og gerne går nye veje for at nå i mål. Omgangstonen er uformel og med god plads til humor.
 
Din hverdag bliver afvekslende med opgaver i hele Danmark. Når du ikke er på farten, er din base Arkils hovedkontor ved motorvejen mellem Haderslev og Vojens. Her får du omkring 40 kollegaer, der nyder godt af et attraktivt kontormiljø og en god kantineordning.
 
Stillingen er på fuld tid, og arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt. Løn forhandles med udgangspunkt i dine kompetencer, og med i pakken hører også attraktive pensions- og sundhedsordninger.
 
Dit næste skridt
Hvis du kan se dig selv i stillingen, har du allerede taget det første vigtige skridt. Næste step er at sende en ansøgning med dit cv, eksempler på nogle af dine produktioner og kopier af dine uddannelsesbeviser.
 
Ansøgningsfristen er onsdag den 2. januar 2019.
 
Vi afholder samtaler onsdag den 9. januar og er klar til at byde dig velkommen 1. marts eller før. En eventuel anden samtalerunde bliver torsdag den 17. januar.
 
Hvis du vil vide mere, kan du kigge forbi arkil.dk og vores sociale medier. Du kan også kontakte kommunikationschef Lars Blunck på mobil 25 19 51 90.

Arkil er en af Danmarks største entreprenørvirksomheder med aktiviteter i hele landet og i udlandet. Vi arbejder målrettet på at levere kvalitet til tiden, skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø og bidrage aktivt til det samfund, vi er en del af – blandt andet gennem uddannelse af elever og studerende. Vi er omkring 1.800 ansatte. Selskabet er noteret på Nasdaq København. Læs mere på arkil.dk og følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 2. januar

Info

Virksomhed
Arkil Holding A/S
Stillingsbetegnelse
SoMe-ekspert
Kontakt
Kommunikationschef Lars Blunck
Telefon: mobil 25 19 51 90
Website
Indrykningsdato
05-12-2018
Ansøgningsfrist
2. januar
Adresse
Arkil Holding A/S
Søndergård Alle 4, Hammelev
6500 Vojens

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.