Digital redaktør

Altiden
Altiden
Digital redaktør til Altiden
Kan du omsætte meningsfuldt arbejde til gode historier gennem vores mange kanaler? Vil du tegne vejen for en stærk og genkendelig tilstedeværelse for vores brand? Og vil du i øvrigt være en del af godt socialt og fagligt fællesskab? Så læs videre

Altiden er Danmarks største velfærdsaktør inden for ældreomsorg og på socialområdet. Vi driver en lang række bosteder, behandlingstilbud og plejehjem. Hver dag sikrer vi støtte og omsorg til børn, unge, voksne og ældre, der har behov for hjælp, og vores 1500 medarbejdere går på arbejdet med visionen om at gøre verden lidt bedre et menneske ad gangen. Vi er en virksomhed i vækst og har brug for en ny kollega, der vil være med til at løfte en lang række kommunikationsopgaver.

Om jobbet
Vi udvider teamet med en, som kan være med til at formidle vores hverdag, tilbud, omsorgskoncepter og værdier. Du hjælper vores interne eksperter med at få vigtige budskaber ud om blandt andet livet med demens, værdig ældreomsorg, eller hvordan du støtter en psykisk sårbar bedst muligt ud fra en faglig vinkel. Du mestrer de lange formater baseret på god research, interviews og tankevækkende vinkler. Du er også god til de korte formater som den skarpe, fængende tekst til SoMe. Du har et godt blik for den politiske dagsorden og kendskab til de vigtigste stakeholders på vores område.
 

Og så må du også gerne være lidt nørdet med alt det, der understøtter og optimerer den digitale brugerrejse, og du har styr på, hvordan de nyeste digitale trends kan omsættes til hverdagspraksis.


Din første opgave
Jobbet som digital redaktør i Altiden er en nyoprettet stilling, og du skal være med til at tegne vejen for, hvordan vi strategisk skal være til stede i alle vores eksterne kanaler. Din første opgave vil være at søsætte en ny hjemmeside for Altiden, som skal være en solid grundpille i vores kommunikationsstrategi. Her får du dine kompetencer omkring formidling, brugervenlighed, SEO og design i spil. Du sikrer, at vi får udrullet et nyt og skarpt koncept for vores nyhedsbreve, baseret på indhold som vores målgrupper finder relevant.
 

Og så drømmer vi om at lave podcasts, webinarer og alt mulig andet. Derfor håber vi, at du har en masse ideer til, hvordan, vi kan fortælle omverdenen meget mere om, hvad vi kan i Altiden og løfte kendskabet til vores virksomhed. 
 

Vi tilbyder

  • Et job med mening, og hvor du er med til at løfte en vigtig samfundsopgave med at sikre den bedst mulige velfærd til alle borgere i et tilbud hos os.

  • Central placering tæt på København. Vi holder til på Tuborgvej i Hellerup.

  • Gode kolleger som værdsætter et fagligt, stærkt fællesskab, hvor vi spiller hinanden gode, har fokus på konstruktiv feedback og udvikling. Vi elsker vores fag og at nørde i detaljen samtidig med, at vi sætter en ære i at få opgaverne i hus og nå vores mål.

  • Du refererer til kommunikationschefen i Altiden og bliver desuden en del af en større nordisk koncern, Ambea, hvor vi i alt er 26.000 kolleger. Vi har et tæt kommunikationsfællesskab i Norden og arbejder sammen både i forhold til den overordnede kommunikationsstrategi men også i forhold til at dele best practice i hverdagen.

  • Vi lover dig stor frihed i jobbet og mulighed for at være med til at sætte retningen.

Om dig
Vi er på udkig efter dig, som er en dygtig formidler og ved, hvordan man får budskaber ud i forskellige kanaler i kreative og fængende formater. 

  • Du har en baggrund indenfor kommunikation, journalistik eller marketing og nogle års erfaring med lignende opgaver

  • Du er iderig, visionær og så er du god til at arbejde struktureret med fokus på detaljen, og at du når dine mål til aftalt tid.

  • Du er god til at planlægge den målrettede kommunikationsindsats, som du selv eksekverer på, og du følger jævnligt op på indsatsen og justerer til efterfølgende.

  • Du er en dygtig skribent og mestrer video og grafik til husbehov.

Vi er nysgerrige på, hvem du er, og hvad du kan. Hvis der er et produkt, du er særlig stolt over og som viser, at du er en dygtig formidler, så må du meget gerne sende det sammen med din ansøgning.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, så kontakt kommunikationschef Rina Falkebo på tlf. 22142893 eller Rina.falkebo@altiden.dk. Vi vil meget gerne besætte stillingen senest 1. april. Send din ansøgning senest 31. januar via linket: https://jobs.altiden.dk/jobs/1525042-digital-redaktor

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. januar

Frist: 31. januar

Info

Virksomhed
Altiden
Stillingsbetegnelse
Digital redaktør
Kontakt
Rina Falkebo
Rina.falkebo@altiden.dk
Telefon: 22142893
Website
Indrykningsdato
12-01-2022
Ansøgningsfrist
31. januar
Adresse
Altiden
Tuborgvej 5
2900 Hellerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.