Marketingchef

Alinea
Alinea
Alinea søger en Marketingchef med CX-erfaring
Du kommer med erfaringen, lederevnerne og drivet til at skabe kundeoplevelser og brandopmærksomhed, som konverterer til køb, præference og loyalitet. Du er en kreativ og modig leder med en energi, der smitter dem omkring dig.
Vores nye marketingchef har erfaring med kunderejser og at skabe kundeoplevelser på tværs af digitale og fysiske kontaktpunkter og kanaler. Du kommer med værktøjerne til at afdække vores kunders og brugeres adfærd og behov, og du kan mobilisere teamet til altid at opsøge og anvende kunde- og brugerdata. Det er dit ansvar at udstikke en kurs for, hvordan hele markedsafdelingen bruger data til optimering af kundeoplevelsen, og hvordan marketingteamet anvender dataindsigter, både i konceptudviklingen, til leadgenerering og salgs-, onboarding- og retentionkampagner. 
 
Du elsker kundedata, men din erfaring siger dig også, at en virksomhed først rigtig lykkes med at engagere og skabe en relation til sin målgruppe, hvis den har et stærkt brand og evner at positionere det. Du har ansvaret for at styrke undervisningsforlagenes brands, udvikle positioneringskampagner og fortsætte arbejdet med, hvordan brandsene relaterer sig til hinanden. 
 
Undervisningsforlagene har stærke contentformater- og kanaler, men vi har stort fokus på at finde nye måder at lave kvalitetsindhold, som giver vores kunder og brugere viden og gode oplevelser. Vi elsker at teste nye idéer af – og vi forventer, at vores nye marketingchef gør det samme.
 
Hos undervisningsforlagene smelter produkt og markedsføring i højere og højere grad sammen. Vores nye marketingchef skal derfor være tæt på udviklingen af nye læremidler og formater, så markedsføringen bliver en integreret del af produktet fra start. Som marketingchef er du særlig interesseret i forretningen. Du tager del i dialoger om, hvordan vi i fællesskab udvikler den, du nedbryder siloer og skaber integration mellem afdelinger, funktioner og medarbejdere. Du er klar til at etablere nye processer og tage nye systemer i brug, så der skabes mere tid til strategi og udvikling.
 
Om dig 
 Du er en dygtig kommunikator, der evner at udstikke en kurs, som du formidler med gennemslagskraft og på en måde, der mobiliserer dem omkring dig. Du er en lydhør leder, som er oprigtig nysgerrig på, hvad dine kollegaer og samarbejdspartnere har på hjerte, for du ved, at dialog og samarbejde fører til de bedste resultater.
 
Om teamet
 Du bliver en del af branchens dygtigste marketing- og kommunikationsteam, og din vigtigste opgave bliver at understøtte, motivere og videreudvikle teamet og skabe et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø. Som leder ved du, at du kun kan nå – og overgå – virksomhedens mål, hvis dit team stortrives. Derfor er teamet altid din første prioritet, og du motiveres af at skabe succeser sammen med det. Du får personaleansvar for teamet bestående af ti medarbejdere. 
 
Om undervisningsforlagene
 Undervisningsforlagene er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, der er ejet af Egmont. Undervisningsforlagene er: Alinea, der er Danmarks største forlag inden for læremidler til den danske grundskole, Akademisk Forlag, der udgiver dansk og oversat faglitteratur, hovedsageligt henvendt til professionelle og til studerende på de mellemlange uddannelser, Alfabeta, der udgiver læremidler til dansk som andetsprog, og EduLab, der udgiver Danmarks mest udbredte digitale matematikportal, MatematikFessor. Dertil også delejerskab af Praxis Forlag A/S, som udgiver læremidler til ungdomsuddannelserne.
Ansættelse: hurtigst muligt.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Markedschef Gitte Baungaard, gba@alinea.dk.
 
Arbejdsadresse: 
Vognmagergade 11
Copenhagen K, DK, 1148
Denmark 
 
Ansøgningsfristen er 10/06/2020, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "søg jobbet her" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

 

Om Alinea

Alinea udgiver læremidler til folkeskolen. Alinea er en del af Lindhardt & Ringhof og er et forlag i stadig udvikling, som beskæftiger 90 engagerede medarbejdere fordelt på redaktioner, markedsføring, salg og produktionsafdeling. Læs mere om os på alinea.dklindhardtogringhof.dk og egmont.com
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 10. juni

Info

Virksomhed
Alinea
Stillingsbetegnelse
Marketingchef
Kontakt
Gitte Baungaard
gba@alinea.dk
Website
Indrykningsdato
18-05-2020
Ansøgningsfrist
10. juni
Adresse
Alinea
Vognmagergade 11
1148 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.