kommunikationsrådgiver

AkademikerPension
AkademikerPension
Erfaren kommunikationsrådgiver
Er du god til at drive projekter og have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega.

AkademikerPension har en ambition om at være Danmarks mest ansvarlige pensionskasse. Vi er ejet af vores 147.000 medlemmer og arbejder strategisk med at øge deres interesse for pension. Lige nu leder vi efter en ny kollega, der naturligt driver egne opgaver og samtidig er en teamplayer. Du kan formidle svært tilgængeligt stof uden indskudte sætninger. Du er en kompetent rådgiver og anser projektledelse og tværfagligt samarbejde som forudsætninger for et godt resultat. 

Du får en bred palet af opgaver, der spænder fra at drive store projekter som vores generalforsamling og bestyrelsesvalg i mål til at være moderator på interne workshops og lave flotte PowerPoint-præsentationer. Du kommer til at bruge hele din kommunikative værktøjskasse, så du skal trives med mange typer af opgaver og have et stort planlægningsgen. Du bliver den syvende kollega i vores team, hvor vi prioriterer faglige ambitioner, resultater og godt kollegaskab.

Om dig

  • Du har en kommunikationsuddannelse. 

  • Du har mindst fem års erfaring fra en kommunikationsafdeling eller bureau.

  • Du har dokumenteret erfaring med projektledelse og er god til det.

  • Du er ambitiøs, proaktiv og struktureret. 

  • Du er en dygtig skribent.

  • Du er en teamplayer og kan lide tværfagligt samarbejde.

  • Du er allerede klog på pension eller parat til at læse intensivt på lektien. 

 

Vi anonymiserer din ansøgning
Kønsbalance og lige muligheder er kerneværdier i AkademikerPension. Vi ønsker at sammensætte det helt rigtige team, som i kraft af diversitet og faglige kompetencer kan løse opgaverne optimalt. Vi ansætter altid den mest kvalificerede kandidat, men tilstræber en repræsentation på mindst 40 procent af det underrepræsenterede køn, både i afdelingen og på tværs af huset. Vi gør os umage for ikke at ligge under for ubevidste bias og anonymiserer derfor ansøgningerne. 

Sådan søger du jobbet
Send din ansøgning og CV via akademikerpension.dk/job

Ansættelsessamtaler
Ansættelsessamtalerne finder sted løbende, og der vil indgå en test i ansættelsesprocessen. Din løn bliver fastsat efter kvalifikationer. Vi har flere attraktive medarbejdertilbud: frokostordning, massage og personaleklub med sports- og fritidsarrangementer.

Spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Christina Dorff på cdo@akademikerpension.dk eller tlf. 24 94 82 70. 

 

Kort om AkademikerPension
AkademikerPension er en medlemsejet pensionskasse for 147.000 akademikere. Vores vision er at skabe et højt afkast på et ansvarligt grundlag. Derfor understøtter vores investeringspolitik Paris-aftalen om maksimalt to graders global opvarmning, og vi har solgt vores aktier i olie, kul og tjæresand. Fra 2009 til 2020 har AkademikerPension fået et afkast på 8,9 procent i gennemsnit om året. Det er blandt de bedste afkast i pensionsbranchen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
AkademikerPension
Stillingsbetegnelse
kommunikationsrådgiver
Kontakt
Christina Dorff
cdo@akademikerpension.dk
Telefon: 2494 8270
Website
Indrykningsdato
07-09-2021
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
AkademikerPension

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.