Kommunikationschef

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse
Kommunikationschef til Akademikernes A-kasse
Vil du have en central rolle i videreudviklingen af vores kommunikationsindsats? Evner du både at være den gode personaleleder samt aktivt at tage del i afdelingens opgaver? Så er du måske vores nye Kommunikationschef.
Vi har en veldrevet forretning i god udvikling med stigende medlemstal og branchens næstlaveste kontingent. Vi ønsker at styrke vores profil og søger derfor en Kommunikationschef, som har evnen og lysten til at tænke nyt og udfordre os, og som samtidig aktivt vil bidrage til løsning af teamets opgaver.
 
Ansvar for et kompetent og dedikeret team
Med udgangspunkt i målene for vores nye strategi skal du være med til at sætte dagsordenen for det strategiske arbejde de næste par år, samtidig med, at du i det daglige er faglig sparringspartner for teamet.
 
Du kommer til at referere til vores nye Udviklings- og digitaliseringsdirektør, og du vil få ledelses- og budgetansvar for en afdeling på 4 kompetente medarbejdere i Kommunikationsafdelingen.
 
Afdelingen dækker de klassiske kommunikationsområder som medlemskommunikation, SoME, kampagner og events, ligesom servicering af forretningsområderne udgør en vigtig del af opgaverne. Der vil være et tæt samspil med de folk, som i en anden afdeling arbejder med salg og markedsføring
 
Det er vigtigt, at du samtidig selv tager aktivt del i afdelingens opgaver, så vi søger en ”spillende træner”.
 
Er det dig?
Du har en relevant og solid erfaring fra lignende stilling, hvor du har ledelsesværktøjerne i orden og dokumenteret erfaring med at sikre en nutidig tilgang til medlemskommunikation.
 
  • Vil du være ansvarlig for en tydelig kommunikation med vores medlemmer?
  • Har du en kommerciel tilgang, hvor du ser muligheder og tør at prøve at gå nye veje i forhold til fx segmentering, platforme og kanalvalg?
  • Har du forretningsforståelse og kan sætte det i spil i en politisk ledet organisation?
  • Er du en god sparringspartner og aktiv deltager i forhold til alle afdelingens opgaver?
Det falder dig naturligt at skabe resultater gennem dine stærke relationelle kompetencer, hvor du evner at inspirere dine omgivelser.
 
Du skal kunne tage beslutninger, også de til tider vanskelige, men du forstår grundlæggende betydningen af samspillet med de øvrige områder på tværs af organisationen.
 
Du vil indgå i et tæt samarbejde med vicedirektøren for området samt den øvrige ledelse, hvor der er plads til proaktivt at bidrage og udfordre hinanden.
 
Det er vigtigt, at du evner at lede, motivere og udvikle de selvkørende medarbejdere – gerne tilsat en god portion humor – i tråd med Akademikernes A-kasses uformelle organisationskultur.
 
Vi tilbyder
Stillingen giver mulighed for at arbejde i en professionel virksomhed, hvor du bliver en del af et lille, men effektivt team i en organisation, hvor der er god plads til både faglig og personlig udvikling.
 
Hos Akademikernes A-kasse er vi kreative, ambitiøse, respektfulde, sociale og engagerede i bestræbelsen på at nå vores mission, at få akademikere i job.
 
Akademikernes A-kasse er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv skal passe sammen.
 
Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør, Villy Dyhr, på 61 22 37 00.
 
Vi ser frem til at modtage ansøgning og CV fra dig senest den 24. oktober 2019. Fortæl gerne i ansøgningen, inden for hvilke kommunikationsområder du har dine største styrker.
 
Vi forventer at holde 1. samtaler den 5. november 2019.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. oktober

Frist: 24. oktober

Info

Virksomhed
Akademikernes A-kasse
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Villy Dyhr
Telefon: 61 22 37 00
Website
Indrykningsdato
03-10-2019
Ansøgningsfrist
24. oktober
Adresse
Akademikernes A-kasse
Vester Farimagsgade 13
1606 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Skab varige forandringer med adfærdsdesign

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.