Kommunikationskonsulent

Aalborg Universitet
Aalborg Universitet
Kommunikationskonsulent som kan sit håndværk til Institut for arkitektur og medieteknologi, København
Evner du at tage pulsen på Generation Z? Kan du finde kernen i og formidle komplekse forskningsprojekter? Så vil vi gerne høre fra dig. Ved Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologi på Aalborg Universitet søger vi en kommunikationskonsulent med kendskab til forsknings- og uddannelsesområdet, som kan sætte retning for, hvordan vi med proaktiv og målrettet kommunikation kan få vores forskning formidlet og få flere unge til at søge vores uddannelser. Stillingen er til besættelse fra 1. oktober 2020 eller snarest derefter, og der er tale om en 37 timers stilling. Stillingen er placeret på campus København, A.C. Meyers Vænge 15. Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologi består af en række kreative uddannelser med stor søgning af studerende. Instituttet omfatter i dag ca. 150 medarbejdere og har til huse i Aalborg og København. Vi arbejder i en flad organisationsstruktur med selvstyrende teams. Jobbet vil være afvekslende og selvstændigt i et åbent miljø med en uhøjtidelig omgangstone. Instituttet er en spændende arbejdsplads, da vi arbejder i et dynamisk og udviklingsorienteret uddannelses- og forskningsmiljø.

STILLINGSBESKRIVELSE

Du vil blive en del af vores institutsekretariat, som samarbejder om at servicere instituttets forskningsmiljøer og uddannelser. Du vil dagligt samarbejde og koordinere med instituttets anden kommunikationsmedarbejder, som er placeret i Aalborg, og vil indgå i tæt samarbejde med instituttets ledelse, forskere, studienævn og øvrige ansatte samt AAU’s centrale kommunikationsafdeling.

Du vil have følgende ansvarsområder:

 

 • Udvikling af kommunikationsstrategi for instituttets forskningsformidling
   

 • Intern nyhedsformidling på instituttet
   

 • Udvikling og gennemførelse af kommunikations- og brandingstrategi for uddannelserne, herunder koordinering af studenterrekrutterings- og fastholdelsesindsatser
   

 • PR- og promovering af forskningsprojekter og –resultater
   

 • PR- og rekrutteringsaktiviteter omkring uddannelserne
   

 • Udvikling af branding- og informationsmateriale, markedsføringsmateriale, websites, SoMe events m.m.
   

 • Dataindsamling og analyser samt processtyring, budget og opfølgning i kommunikationstiltag
   

 • Koordinering og samarbejde med studenterteams (udstillingsteam, facebookambassadører, ambassadørkorps)
   

Kvalifikationskrav

Vi ønsker en medarbejder med en relevant uddannelse inden for kommunikation, gerne som journalist og gerne med erfaring fra et lignende job. Du har dokumenteret erfaring med udarbejdelse og gennemførelse af kommunikations- og brandingstrategi, og du favner alle feltets opgaver fra det strategiske kommunikationsperspektiv til det operationelle, hvor budskabt skal fortælles og indholdet produceres. Du har gerne erfaring inden for designfeltet og er en erfaren formidler såvel i tekst som grafisk og kan målrette din formidling til den relevante målgruppe. Du færdes hjemmevant på de mange SoMe-platforme og forstår at vinkle og producere indhold, som kan generere trafik og opmærksomhed. Du er ferm med et kamera, begår dig naturligt i Photoshop, Illustrator og InDesign og har erfaring med redigering af web-indhold i gængse CMS-systemer.

Du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du er nysgerrig og opsøgende i forhold til at se muligheder og eksekvere på det. Du har gode sociale evner og kan arbejde med mange typer af mennesker i mange typer af arbejdsfunktioner på universitetet. Du kan se dig selv som et led i en større kommunikationsenhed på universitetet og trække aktivt på de samarbejder, der er på forskellige niveauer i organisationen.

Det er vigtigt, at du behersker engelsk i skrift og tale, da kontakten med vores internationale studerende og samarbejdspartnere foregår på engelsk, og vi har mange udenlandske kolleger på instituttet.

Herudover ønsker vi en kollega som er serviceminded, omstillingsparat, nytænkende og i besiddelse af et godt humør. Du skal kunne prioritere opgaverne i en udfordrende hverdag med mange deadlines.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatschef Lene Grundahl, tlf. 9940 7130 eller mail lgru@create.aau.dk

Samtaler forventes afholdt i uge 35. Kandidater, der kaldes til samtale, vil blive bedt om at udføre en mindre forberedende opgave.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

 

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten eller journalister. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. 

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

 

STILLINGSNUMMER

1104656

ANSØGNINGSFRIST

09/08/2020

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 9. august

Info

Virksomhed
Aalborg Universitet
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Lene Grundah
lgru@create.aau.dk
Telefon: 9940 7130
Website
Indrykningsdato
18-06-2020
Ansøgningsfrist
9. august
Adresse
Aalborg Universitet
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.