PR konsulent

3 Danmark
3 Danmark
Relationsstærk PR konsulent
Kan du lide at skrive fængende tekster med en skarp vinkel? Trives du med at opbygge stærke relationer internt som eksternt til kolleger, nøglejournalister og influencere? Og får du kriller i maven, når du ser din historie perfekt placeret i et nøglemedie? Så er stillingen som PR konsulent måske noget for dig.

 

Proaktiv kommunikationsindsats

Du får ansvar for at drive de eksterne kommunikationsindsatser, og sikre at vi kommer ud med alle de gode historier om 3. Tempoet er højt og konkurrencen er skarp i telebranchen. Samtidig er der stor interesse fra både politikere, forbrugere og ikke mindst mediernes side, så du får hænderne fulde, når du besvarer mediehenvendelser og planlægger proaktive PR-aktiviteter på stribe. 

 

Dine opgaver:

 

  • Mediekontakt og proaktivt indsalg af div. historier – herunder opbygge relationer til nøglejournalister og influencere
  • Deltage i projektgrupper i forbindelse med div. lanceringer og planlægge PR-indsatsen for projektet – herunder også events
  • Danne netværk internt i organisationen og opsnappe de historier, der er strategisk vigtige for 3
  • Sparring og budskabstræning med talspersoner 
  • Producere pressemeddelelser, Q&A manualer og andet PR materiale samt stå for håndtering og vedligehold af system til udsendelse af pressemeddelelser
  • Koordinere PR-aktiviteter med øvrige afdelinger og samarbejdspartnere
  • Medieovervågning og distribution af dagens vigtigste historier til interne nøglepersoner 

 

Kommunikationsfaglig profil

Du har en relevant kommunikationsfaglig baggrund – og har de klassiske PR kompetencer på plads og gerne 3-5 års erfaring med at arbejde strategisk med PR. Du skriver fængende tekster og kan definere en skarp vinkel på lang afstand, og så er du en haj til at sælge en god historie til medierne. Du er generelt god til at skabe relationer – både internt og eksternt og går gerne den ekstra mil der indimellem skal til, for at du når dit mål.

 

Som person har du styr på detaljerne i dit arbejde og i de projekter du er involveret i for at sikre kvaliteten og dermed det færdige resultat. Det er en fordel hvis du har interesse for gadgets og tech det samme gælder erfaring med digital PR og influencere.

 

Du bliver en del af PR & Communications teamet, der består af tre medarbejdere. Afdelingen har ansvar for 3´s interne og eksterne kommunikation og refererer direkte til 3’s CEO.  

 

Om 3

3 er et dynamisk teleselskab i vækst. Vi sigter altid mod at være først med det sidste nye til vores kunder. Det kan vi bl.a., fordi vi udfordrer vanetænkning i måden, vi arbejder på. Vores kultur er præget af en gejst og vilje til at ville vokse og gøre det godt. Vi arbejder hårdt for at nå målet, men samtidig har vi det sjovt og fejrer vores succeser.

 

Som 3’s nye PR konsulent kommer du med på vinderholdet og kan være med til at definere linierne i kommunikationen af Danmarks mest innovative tele-brand. 

 

Join 3

Send os hurtigst muligt en motiveret ansøgning samt et CV på nedenstående link, da vi løbende indkalder kandidater til samtale. Ønsker du yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of PR & Communications, Rikke Juul Rokkedal Therkildsen på telefon 31200400.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
3 Danmark
Stillingsbetegnelse
PR konsulent
Kontakt
Rikke Juul Rokkedal
Telefon: 31200400
Website
Indrykningsdato
26-11-2018
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
3 Danmark

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.