Kommunikationsstudent

Wind Denmark
 Wind Denmark
Kommunikationsstudent til Wind Denmark
Har du lyst til at arbejde med kommunikation, markedsføring, analyse og web og skabe fortællinger om en af Danmarks største erhvervs- og eksportsuccesser?
Wind Denmark, der er branche- og netværksorganisationen for den danske vindmøllesektor, søger en dygtig og digitalt kyndig studentermedhjælper til kommunikationsteamet til kontoret i København. 
 
Vi søger en studerende, der har flair for kommunikation og har en god samfundsforståelse. Et kendskab til vindenergi, public affairs og energipolitik er et plus, men ikke et krav. Vi ser gerne, at du har minimum to år tilbage af dit studie.
 
Om jobbet
Jobbet er alsidigt og består i stort omfang af research, artikelskrivning og drift af Wind Denmark’s kommunikationsplatforme. Jobbet indebærer bl.a.:
  • Artikelskrivning til Wind Denmark’s nyhedsbreve og øvrige kommunikationsplatforme samt publicering i digitale kanaler. Artiklerne varierer i indhold og har både politisk, industrielt, teknisk og virksomhedsrelateret indhold.
  • Bidrag til markedsføring af Wind Denmark’s aktiviteter rettet mod medlemmer og andre interessenter.
  • Ansvar for nyhedsbrevet ”Market Watch”, der holder medlemmer orienteret om de væsentligste nyheder i vindindustrien.
  • Vedligeholdelse af Wind Denmark’s hjemmeside og øvrige it-systemer.
  • Assistere kommunikationsteamet og sekretariatet i det daglige arbejde.
 
Du vil som en del af kommunikationsteamet få mulighed for at videreudvikle dine evner inden for en række kommunikationsdiscipliner og derfor også arbejde med online markedsføring og medlemskommunikation samt blive inddraget i det løbende pressearbejde.
 
Om dig
Din studieretning er ikke afgørende, men vi lægger stor vægt på, at du har erfaring med at producere tekster med korte deadlines og til en kvalitetsbevidst og alsidig målgruppe. Derudover skifter du uproblematisk mellem dansk og engelsk, arbejder selvstændigt og opsøgende, synes det er sjovt at lære mere om vindenergi og har et kvikt hoved fyldt med gode ideer. Samtidig skal du meget gerne have mere end to år tilbage af dit studie.
 
Som kommunikationsstudent i Wind Denmark bliver du del af et sekretariat, hvor:
  • medarbejderne går op i det de laver med stor begejstring,
  • du kan anvende din viden om politik, markedsføring, bæredygtighed og samfundet,
  • du kan finpudse den værktøjskasse, du har med fra undervisningen, og
  • du kan tilegne dig nye kompetencer, du kan tage med videre.
 
Om Wind Denmark 
Wind Denmark har kontorer fire steder i Danmark og sekretariatet er fyldt med ildsjæle, der brænder for at sikre en ambitiøs grøn omstilling. I kommunikationsteamet er vores væsentligste opgave at formidle fortællingerne om vindenergi og vindens bidrag til den grønne omstilling og samfundet. Wind Denmark taler på vegne af vindsektorens 33.000 ansatte og 30.000 vindmølleejere. 

Vi taler vores medlemmers sag på den politiske scene, både nationalt og internationalt. Den danske vindmøllesektor er en af Danmarks væsentligste sektorer, og som kommunikationsstudent skal du være med til at formidle historier fra, til og om sektoren. 

 

Det praktiske
Du kan få yderligere information om stillingen hos presse- og kommunikationschef Peter Alexandersen på 2225 9072 eller pal@winddenmark.dk. Ønsker du at søge stillingen som kommunikations-student skal du sende din ansøgning til pal@winddenmark.dk og vi skal have den senest d. 19. august 2019. Arbejdspladsen er på Vodroffsvej 59 på Frederiksberg og er berammet til 15 timer ugentligt. Arbejdstiderne aftales løbende og der tages højde for f.eks. eksamensperioder.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. august

Frist: 19. august

Info

Virksomhed
Wind Denmark
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsstudent
Kontakt
Peter Alexandersen
pal@winddenmark.dk
Telefon: 2225 9072
Website
Indrykningsdato
26-07-2019
Ansøgningsfrist
19. august
Adresse
Wind Denmark
Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.