Få styr på jeres kompetencer, trends og udvikling hjemme i din organisation

Vi holder både udviklingsdage og in-house-kurser hjemme i din egen organisation. Så kan hele afdelingen udvikle sig og blive klogere sammen.
 
Kforums udviklingsdag er en hel eller halv dag, hvor hele organisationen, teamet eller afdelingen er i fokus. Som oftest er det en halvårlig eller årlig dag, hvor vi sammen med jer og vores undervisere, specialister eller erhvervspsykologer sætter fokus på og giver jer redskaber til alt inden for samarbejde, teamwork, forandringer og udviklinger i organisationen. Vi står for alt det praktiske, facilitering af dagen og det faglige indhold. Vi sikrer i samarbejde med jer, at indhold og formål med dagen understøtter jeres strategi eller forretningsvision.
 
Vores in-house-kurser er derimod et kommunikationsfagligt boost til hele afdelingen, teamet eller en håndfuld medarbejdere, hvor vi skræddersyr en kursusdag med udgangspunkt i jeres udfordringer og mål hjemme i jeres organisation. Et in-house-kursus giver jer konkrete redskaber og viden inden for en kommunikationsdisciplin. Alle vores K-dage kan konverteres til et in-house-kursus, der tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker. Vi kan med fordel indbygge en af jeres egne cases. 
Ønsker I in-house-undervisning i andre kurser end dem, vi p.t. tilbyder, så kan vi sammen med vores undervisere og samarbejdspartnere udvikle kurser i stort set alt inden for kommunikationspaletten.
 
Er det dyrt? Som oftest er det billigere at få et in-house-kursus til et team eller en gruppe i din organisation, end det er at købe almindelige endagskurser (K-dage).
Ring til os på 26 36 27 83, eller skriv på kdag@kforum.dk, hvis du vil vide mere.
 
Du kan læse mere herunder om både vores udviklingsdage og in-house-kurser.
 
Kforums udviklingsdag tilpasset din organisation
Drømmer I om at hive en hel eller halv dag ud af kalenderen og glemme alt om mails, møder og daglige driftsopgaver og i stedet fokusere på én bestemt udfordring eller udvikling i teamet? Vi har 20 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at blive klogere på jer selv, jeres egne udfordringer og mål og også på, hvordan I sparker gang i jeres strategi og nye tiltag. Vi er altid klar på et uforpligtende møde, så vi hurtigt kan afstemme forventninger og finde ud af, hvordan og om vi kan hjælpe dig og din organisation, så I får en værdifuld teamdag.
Vi kommer selvfølgelig godt forberedt og har tasken fuld af gode idéer til, hvordan vi kan lave den bedste dag for jer med fokus på faglig og/eller strategisk udvikling, socialt samvær og sammenhængskraft i teamet, afdelingen eller hele organisationen.
I god tid inden dagen præsenterer vi agenda og formål for udviklingsdagen for jer, så vi sammen kan rette til og sikre, at I får det optimale ud af dagen, og at alle ønsker og behov er opfyldt.
 
Hvad kan en udviklingsdag indeholde, og hvad får jeg og mit team med hjem?
En udviklingsdag kan være alt fra hardcore workshops i forhold til strategi- og forandringsprocesser eller organisationsudviklinger til personlighedstests i teamet, sociale teambuildingsessioner eller workshops i, hvordan I ændrer uønsket arbejdsadfærd eller workflows. Vi har også mangeårige samarbejder med professionelle erhvervspsykologer, hvis I står over for en mindre eller større krise, hvor I har brug for hjælp udefra til at komme videre. 
Uanset, hvilken udviklingsdag I ønsker, sørger vi for, at I efter dagen er klar til at tage nye tiltag i brug, arbejde strategisk med jeres målsætninger og komme styrket videre i teamet eller organisationen.
 
Hvem står for det praktiske og faciliteringen?
Vi står for alt det praktiske før, under og efter, så I kun skal koncentrere jer om det, der er vigtigt – nemlig at nyde dagen og komme styrket ud på den anden side som team eller organisation. Vi kommer til jer, så det bliver nemt og bekvemt at give teamet eller hele organisationen ny viden, nye kompetencer og mere harmoni i jeres arbejdsliv. Vil I gerne lidt ud af huset, er det også muligt at benytte vores kursusfaciliteter på Vesterbro i København. Er I flere end 20, så har vi samarbejder med kursuscentre i hele Danmark. 
Vores facilitatorer er med på sidelinjen både før og på selve dagen, koordinerer alt det praktiske og faglige med vores specialister og undervisere og sikrer, at dagen forløber efter planen. Vi sørger for, at vores specialister og undervisere er godt klædt på til dagen, og vi står klar med sparring og rådgivning i hele forløbet.
 
Fagligt niveau og tilfredshed
Hundredvis af virksomheder, har igennem det sidste årti benyttet sig af Kforum til kompetenceudvikling, og vores kursusdeltagere evaluerer vores kurser til 4,5 ud af 5. Vores undervisere og specialister er professionelle og kompetente med flere års undervisnings- og erhvervserfaring inden for forskellige grene af kommunikationsbranchen.
 
Hvad koster det?
Vores priser på udviklingsdage varierer alt efter form på kurset og antal kursusdeltagere. Kontakt os, og få et endeligt tilbud.
 
Hvem skal jeg kontakte?
Du kan altid ringe til Ditte Havelund på 26 36 27 83 eller skrive til ditteh@kforum.dk og få en uforpligtende snak om de muligheder, vi kan tilbyde dig og din virksomhed.
 
__________________________________________________________________________________________________

In-house skræddersyede kurser
 
Det kan være en kæmpe fordel at afholde et skræddersyet kursus hjemme i egen organisation. Program og indhold er tilpasset jeres organisation eller virksomhed, teamet er samlet, udfordringen er fælles, og tidspunktet for kurset kan koordineres med jeres årshjul. Med udgangspunkt i jeres konkrete situation skræddersyr vi et kursus efter jeres behov og ønsker, og vi kan indbygge en eller flere af jeres egne cases.
Vi strukturerer dagens forløb med de skarpeste hjerner i kommunikationsbranchen. Vores kurser har fokus på høj faglighed, praksisnære værktøjer, nyeste viden, best practices og personlig udvikling. 
 
Hvem står for det praktiske og faciliteringen?
In-house-kurser eliminerer alt det logistiske bøvl. Vi kommer til jer, så det bliver nemt og bekvemt at give en gruppe af medarbejdere ny viden og nye kompetencer. Vil I gerne lidt ud af huset, er det også muligt at benytte vores kursusfaciliteter på Vesterbro i København.
Vores kursusledere faciliterer selve dagen, koordinerer alt det praktiske og faglige med underviseren og sikrer, at kurset forløber efter planen. Vi sørger for, at underviserne er godt klædt på til dagen, og vi står klar med sparring og rådgivning i forhold til kursusprogrammet.
 
Fagligt niveau og tilfredshed
Hundredvis af virksomheder, har igennem det sidste årti benyttet sig af Kforum til kompetenceudvikling, og vores kursusdeltagere evaluerer vores kurser til 4,5 ud af 5. Vores undervisere er professionelle og kompetente med flere års undervisnings- og erhvervserfaring inden for forskellige grene af kommunikationsbranchen.
 
Hvad koster det?
Vores priser på in-house-kurser varierer alt efter form på kurset og antal kursusdeltagere. Kontakt os, og få et endeligt tilbud.
 
Hvem skal jeg kontakte?
Du kan altid ringe til Ditte Havelund på 26 36 27 83 eller skrive til ditteh@kforum.dk og få en uforpligtende snak om de muligheder, vi kan tilbyde dig og din virksomhed.
 
 

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.