Få styr på kompetencer og trends hjemme i din organisation

Vi holder udvalgte K-dage og oplæg in-house i din organisation. Så kan hele afdelingen blive klogere sammen.

Boost kommunikationsfagligheden hos jeres medarbejdere med en skræddersyet kursusdag til din organisation eller virksomhed.


Skræddersyet kursus
Det kan være en kæmpe fordel at afholde et skræddersyet kursus hjemme i egen organisation. Program og indhold er tilpasset jeres organisation eller virksomhed, teamet er samlet, udfordringen er fælles og tidspunktet for kurset kan koordineres med jeres årshjul. Med udgangspunkt i jeres konkrete situation, skræddersyer vi et kursus efter jeres behov og ønsker, og vi kan indbygge en eller flere af jeres egne cases.

Vi strukturerer dagens forløb, med de skarpeste hjerner i kommunikationsbranchen. Vores kurser har fokus på høj faglighed, praksisnære værktøjer, nyeste viden, best practices og personlig udvikling. 
 

Hvilke kurser kan jeg vælge?
Som udgangspunkt kan du vælge mellem alle vores kurser, som du kan se her. Fandt du ikke det kursus du søgte? Kforum har et stort netværk af undervisere inden for stort set alle områder af branchen, og vi har afholdt hundredevis af forskellige kurser inden for de sidste 10 år, så kan vi udvikle nye kurser, der passer til netop jeres udfordringer og interesse inden for en lang række kommunikationsfaglige områder. 

Du kan vælge mellem halvdags- og heldagsdagskurser, eller forløb der strækker sig over flere dage. Vores opgave er, i samarbejde med jer, at designe den perfekte løsning. Kforums kurser afholdes over hele landet.
 

Hvem står for det praktiske og facilitering?
In-house kurser eliminerer alt det logistiske bøvl. Vi kommer til jer, så det bliver nemt og bekvemt at give en gruppe af medarbejdere ny viden og nye kompetencer. Vil I gerne lidt ud af huset, er det også muligt at benytte vores kursusfaciliteter på Vesterbro i København.

Vores kursusledere faciliterer selve dagen, koordinerer alt det praktiske og faglige med underviseren og sikrer at kurset forløber efter planen. Vi sørger for, at underviserne er godt klædt på til dagen, og vi står klar med sparring og rådgivning i forhold til kursusprogrammet.
 

Fagligt niveau og tilfredshed
Hundredvis af virksomheder, har igennen det sidste årti benyttet sig af Kforum til kompetenceudvikling, og vores kursusdeltagere evaluerer vores kurser til 4,5 ud af 5. Vores undervisere er professionelle og kompetente undervisere med flere års undervisnings- og erhvervserfaring inden for forskellige grene af kommunikationsbranchen.
 

Hvad koster det?
Vores priser på in-house kurser varierer alt efter form på kurset og antal kursusdeltagere. Kontakt os, og få et endeligt tilbud.

 
Hvem skal jeg kontakte?
Du kan altid ringe til Christina Bech Winckler på 42 72 72 01 eller skrive til christina@kforum.dk, og få en uforpligtende snak, om de muligheder vi kan tilbyde dig og din virksomhed.
 

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.