Klaus Garde Nielsen


Klaus Garde Nielsen

Tlf. 70231422

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: torsdag 7. marts 2013

Om

Klaus Garde Nielsen er en dreven forretningsmand, der ejer og driver virksomheden KGN Consult. Virksomheden har aktiviteter i både ind- og udland, og der findes i dag en afdeling i London.

Fra barnsben har Klaus Garde Nielsen interesseret sig i handel, drift af virksomheder og jura. Erhvervsmanden har en stor mængde erfaringer indenfor disse områder, da han det meste af sit voksne liv har arbejdet med dem. Derfor har han med stor succes i dag virksomheden KGN Consult, som har specialiseret sig i at overtage nødlidende og insolvente firmaer.

Gennem sin ungdom og starten af sit voksne liv har Klaus Garde Nielsen skabt sine erfaringer og netværk i det jyske, hvorfra han har drevet flere selskaber og været aktiv i flere forskellige brancher. Allerede som ganske ung handlede han med frimærker og tegneseriehæfter, hvilket skulle blive starten på en karriere, der efterfølgende har spændt vidt og skabt store resultater.

En af de første store resultater, som Klaus Garde Nielsen skabte, var en radio- og TV-forretning, der hurtigt voksede sig stor. Med opstart i sin egen bolig, hvorfra forretningen voksede sig større, blev grundlaget lagt for en butik, der snart blev etableret og drevet i en mindre og derefter større butik. I butikslokalerne i Farsø fik Klaus Garde Nielsen smag på livet som forretningsmand, hvorfor han i dag har etableret sig i en anden og større virksomhed som selvstændig i KGN Consult.

KGN Consult bistår med virksomhedsrådgivning og ophør, lukning, afvikling og salg af alle former for nødlidende og insolvente anparts- og aktieselskaber, hvor virksomheden altid er garant for en diskret behandling.

Klaus Garde Nielsen har mange års erfaring med ejendomshandel, hvor han siden 1980’erne har været aktiv i denne branche. Qua sine mange år i branchen har Klaus Garde Nielsen oplevet makroøkonomiske op- og nedture i såvel ejendomshandel som i andre af de brancher, som han har beskæftiget sig med i løbet af årerne. Dette har givet ham et solidt og bredt fundament af viden indenfor brancherne under de forskellige konjekturer.

Det er muligt at læse mere om Klaus Garde Nielsen både som privatperson og forretningsmand på:

KlausGardeNielsen.dk

KlausGardeNielsen.com

KGN Consult | Klaus Garde Nielsen

 

 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
KGN Consult Limited
Siden 1994
Direktør KGN Consult beskæftiger sig med virksomhedsrådgivning, herunder afvikling af nødlidende selskaber, samt stiftelse af nye selskaber i Danmark og udlandet.

Indlæg

 
Klaus Garde Nielsen
Torsdag 7. marts 2013
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.