Kim Hersland


Kim Hersland

Kim Hersland

Karma: 0 (?)

NorthCapital - Investeringsselskab på tværs af industrier
Det privatejede investeringsselskab NorthCapital Holding ApS blev grundlagt i 2015 af Werner Schmidt og opererer som et venturekapitalfirma med ejerskab i adskillige sektorer og industrier. Siden begyndelsen har NorthCapital fokuseret på at være primær investor i ædelstenssektoren i specielt Brasilien. Her har ejer Werner Schmidt og NorthCapital opnået positionen som betydningsfulde investorer og markedsledere i specielt Smaragd og Alexandrites.
 
Trods tysk ejer, holder NorthCapital til i Danmark, hvorfra investeringsselskabet håndterer dets operationer i egne miner i Brasilien.
 
Fra starten af har NorthCapital stræbt efter at udvikle sig til et investeringsfirma, der opererer med fokus på et globalt perspektiv. NorthCapital Holding ApS søger at skabe værdi gennem investeringer, der agerer på tværs af industrier, sektorer og geografiske områder. Derudover søger investeringsselskabet at efterlade en effektiv påvirkning på virksomheden, holdene, investorerne og ikke mindst i de lokalsamfund, hvor minearbejdet foregår. 

Fokusområder

I kampen om at fortsætte og udvide positionen som markedsleder og videre udvikle virksomhedens investeringer på tværs af tilgængelige markeder koncentrerer NorthCapital Holding ApS sig om fire fokusområder: naturressourcer, ædelsten, finans og industri. 

Naturressourcer

I længere tid har NorthCapital været interesseret i ædelstensektoren specielt i Brasilien, hvor investeringsselskabet har opbygget en position som central producent og leverandør af Alexandrites og Smaragder. NorthCapital Holding ApS operer fra egen minedrift i Brasilien, hvor investeringsselskabet håndterer naturlige smaragdforekomster i Itabira og Minas Gerais i Brasilien. Konsekventligt producerer NorthCapital størstedelen af verdens mest eftertragtede Smaragder og Alexandrites. 

Ædelsten

Som tidligere fortalt har NorthCapital Holding ApS' og investorenes primære fokus været centraliseret omkring ædelstenssektoren. Følgeligt har investeringsselskabet formåpet at erhverve sig en større samling af ru ædelsten, som er udtænkt til at ligge grundlaget for videreudviklingen af NorthCapitals investeringer på tværs af sektorer og industrier.  
Ædensten

Finans

NorthCapital Holding ApS har siden begyndelsen været en aktiv spiller i den finansielle sektor, hvor investeringsselskabet holder positionen som den største enkeltaktionær i Seaburry Capital LLC. Seaburry har ansvaret for at udvikle virksomheder med fokus på luftfart, forsvar, finans og teknologi. Hertil har NorthCapital en central rolle i form af at være rådgiver, arrangør og investor i diverse kapitalmarkeder.

Industri

I 2018 tog NorthCapital skridtet ind i industrisektoren, som længere har været et mål for investeringsvirksomheden. Ved opkøb af en tysk industrigruppe har NorthCapital formået at få foden ind i den europæiske industrisektoren. NorthCapital i Berlin har bevirket, at mere end 500 mennesker er beskæftiget i investeringsselskabets industrikoncern.
 
I 2019 tog NorthCapital Holding ApS skridtet vider emod yderlige udvikling af investeringer på tværs af industrier. Som følge af investeringsselskabts langvarige og stabile samarbejde med brasilianske universiteter, indgik NorthCapital Holding ApS et nyt samarbejde med brasilianske medicinalindusitut Polymar.
 
Samarbejdet er med henblik på at udvikle banebrydende herpesmedicin.
 

Kommentarer

Få nyhedsbrev

38 JOB

Marketingkonsulent

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationskonsulent

Frist: 23. marts kl. 12.00

Studentermedhjælper

Frist: Hurtigst muligt

Digital Kommunikationskonsulent

Frist: 17. april
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.