Kim Hersland


Kim Hersland

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: onsdag 31. juli 2019

Om

Statsautoriserede revisor Kim Hersland - siden 1986
 
Kim Hersland agerer Chief Financial Officer i investeringsselskabet NorthCapital i Denmark. Derudover er han også medstifter af selskabet.
 
Kim Herslands finansielle karriere begyndte i 1981, hvor han modtog sin kandidatuddannelse i Business Administration fra Copenhagen Business School. Senere blev han kvalificeret statsautoriseret revisor i 1986.
 
I løbet af statsautoriserede revisor Kim Herslands karriere har han besiddet betydelige positioner i Öhrlings Auditors, Coopers and Partners samt PriceWaterhouseCoopers med titlen som International partner.
 
I 2002 blev statsautoriserede revisor Kim Hersland medstifter af Ankjær-Jensen & Partnere i København og sluttede sig til Baker Tilly i 2010 som partner og formand.
 
Efter mere end 30 år i den finansielle sektor, stiftede Kim Hersland i 2013 to revisionsselskaber i Danmark. Både Parker Randall samt Hersland & Partners er fortsat aktive selskaber.
 
Som følge af hans professionelle ambitioner har revisor Kim Hersland fungeret som lektor ved Copenhagen Business School, censor ved den officielle revisoreksamen i Danmark og kvalitetskontrollør af revisioner i Danmark. 
 
Derudover er revisor Kim Hersland forfatter til en række faglige artikler i skatte- og regnskabstidskrifter. Det har etableret revisor Kim Hersland som en anset specialist inden for selskabsbeskatning.
 
Kim Hersland og sejlsport
Fra en tidlig alder viste Kim Hersland interesse for sejlsport. Dette førte til flere år med sejlads på konkurrenceniveau.
 
På nuværende tidspunkt har statsautoriserede revisor Kim Hersland trukket sig tilbage fra konkurrencen, men nyder stadigvæk at tilbringe fritiden på vandet.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
NorthCapital Holding ApS
Siden 2014
Chief Investment Officer Kim Hersland har siden 2014 besiddet posten som CFO hos NorthCapital. NorthCapital er markedsleder inden for ædelstenssektoren i Brasilien.
Parker Randall
Siden 2013
Partner
Hersland & Partners
Siden 2013
Ejer
Baker Tilly Audit
2010 - 2013
Ejer og Partner
Ankjær-Jensen ( Partners
2000 - 2010
Ejer og Partner
PricewaterhouseCoopers
1988 - 2000
International Partner

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Copenhagen Business School
1986 - 1988
Statsautoriseret revisor
Revision
Copenhagen Business School
1981 - 1983
MBA
Finans
Copenhagen Business School
1979 - 1981
Business Administration
Finans

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.