Kforum for Studerende


Kforum for Studerende

Kforum for Studerende

Karma: 91 (?)

Forfatter:

13


artikler

2


indlæg

Har du skrevet det bedste k-speciale i 2016?
Kforum for Studerende inviterer 2016’s k-kandidater til at deltage i Specialeprisen! Vil du gerne løbe med titlen ’årets k-speciale’ og vinde op til 10.000 kr.? Så læs med her.
 
For sjette gang kårer Kforum for Studerende årets bedste k-speciale ved Specialeprisen. Så har du skrevet speciale i 2016 og har dit speciale en kommunikationsfaglig vinkel? Så er det nu! Send dit speciale til Kforum og deltag i kapløbet om 'årets k-speciale’ og 10.000 kr.
 
Vinderne af Specialeprisen'15. Skal det være dig? Foto: Adam Garf.
 
Rent praktisk
For at være med i konkurrencen skal du blot sende dit speciale til studerende@kforum.dk med en kort introduktion til specialet, din karakter og gerne en udtalelse. Vi publicerer dit speciale på Kforum, og du er med i konkurrencen om årets k-speciale.
 
Deadline for at deltage i konkurrencen er fredag den 16. december kl. 12.00, men send gerne dit speciale før. Vi glæder os til at læse en masse gode k-specialer og få ny spændende viden.
 
Efter deadline kårer en jury de 3 bedste k-specialer og præmierer dem med op til 10.000 kr. ved en prisuddeling. Bedømmelsen tager udgangspunkt i specialets faglige niveau, dets modighed og nytænkning i enten emne, vinkel eller begge dele.
 
 
Den kommunikationsfaglige vinkel er bred og kan omhandle forskellige emner. Har du for eksempel skrevet speciale om public affairs, intern kommunikation, sociale medier, krisekommunikation, kampagner, blogs, videnssamfundet, spin, journalistik, sprogbrug, kønskommunikation, viralfilm eller lignende – så er det bare om at sende dit speciale afsted.
 
Vi læses ved og glæder os til at høre fra jer!
Kforum for Studerende
 
Ps. Husk at oprette en k-profil, når du sender os dit speciale.

Giv din stemme

9 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

43 JOB

SoMe-specialist

Se alle job Indryk job

Ugens profil

Troels Karlskov

Troels Karlskov er ny pressechef i Topdanmark, landets næststørste pensions- og forsikringsselskab. Han tiltrådte stillingen 1. april 2021.

Job

Presse- og kommunikationsrådgiver

Frist: 13. april

Grafiker

Frist: 13. april

Projektleder

Frist: 22. april
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.