Kevin Steffer


Kevin Steffer

Karma: 18 (?)

Oprettet på Kforum: lørdag 6. marts 2010

Om

Jeg kan ikke forestille mig et liv uden nettet, web og online kommunikation og jeg kan i stor grad betegnes som en Homo Connexus - always online.

Det er nok mit held, at jeg sjældent har, og stadig ikke, beskæftiger mig med noget meningsløst. Jeg har haft heldet til at være forholdsvis "early adaptor" på mange ting, som min kontaktflade synes er spændende, og det driver mig til hele tiden at bruge nærmest alt min tid på, at forbedre mig på de områder jeg arbejder på, og det er i udviklingen af websites i alle mulige afskygninger: webshops, extranets, marketingsites, kampagnesites, blogs, webapplikationer, webfeatures og webteknologier, men hvor måske den eneste fællesnævner er, at alting kan tilgåes via et domænenavn.

Mine spidskompetencer er, at jeg er god til at opfange en idé og signaler om, hvor opgaven omkring en ny/opdateret webløsningen skal bringes hen, og så gennemskue hele det tekniske setup, beskrive det, estimere tidsforbrug og økonomien på opgaven/projektet og sidst at sætte det i produktion.

Få et indblik i hvad jeg har på hjerte fagligt på http://websiteudvikler.dk

Når jeg ikke lige kører i turbo-mode foran computeren så elsker jeg min guitar, en 18 hullers golf runde, fluefiskeri ved åen og ellers en hyggeligt glas vin eller en god øl fra vores mange fantastiske mikrobryggerier i danmark. 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Co3 A/S
Siden 2001
Udviklingschef/Teknisk projektleder Arbejder med projekt-foranalyse, programmering, og p.t. med øget fokus på at få virksomheder til at se mulighederne i web 2.0, analytisk tilgang, målbarhed og skabe fremdrift for virksomheder med deres webløsning.
Knudsen & Thomasen
2000 - 2001
Programmør

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.