Katrine Hansen


Katrine Hansen

Katrine Hansen

Karma: 10 (?)

Forfatter:

1


artikler

5


indlæg

Hvorfor blogge?
Og hvorfor blogge om min jobsøgning?

Her ville nogle sikkert mene, at jeg burde have kastet mig over mere gængse emner som fx mode, mad og livsstil… Jeg har valgt at blogge om mine oplevelser som nyuddannet og jobsøgende fordi jeg har noget på hjerte. Samtidig er jeg sikker på, at jeg hverken er den første, den sidste eller den eneste, der befinder sig i samme situation. Så hvorfor ikke dele ud af mine erfaringer?

Bloggen har været længe undervejs. At jeg så først er kommet i gang nu, skyldes nok mest min egen forfængelig- og fordomsfuldhed over for konceptet “blogging”. Men hvorfor så overhovedet begynde, og hvorfor blogge om mine oplevelser om noget så usexet som det at være nyuddannet og jobsøgende? Det er bare nogle af de spørgsmål jeg har stillet mig selv siden jeg oprettede bloggen i juli – og til dels stadig gør.

Først og fremmest er bloggen et projekt. Bloggen er mit projekt ud i at skabe et produkt, som jeg aktivt kan bruge til at markedsføre mig selv som kommunikatør. Jeg vil vise at jeg kan! Og som med så meget andet på internettet, og sociale medier i særdeleshed, så handler vores online tilstedeværelse i høj grad om at iscenesætte os selv på en særlig måde. Og her er mit forsøg på at blogge heller ingen undtagelse, og kan derfor også betragtes som mit selvrealiserende- og selvfremstillende projekt, som jeg aktivt kan bruge i min jobsøgning.

For det andet er bloggen en form for øvelse. Gennem min studietid er jeg flere gange blevet mødt med kommentarer om, at en hver kommunikationsstuderende med respekt for sig selv og sit kommende erhverv burde have en blog. Og her kan man så diskutere, hvorvidt jeg er kommet alt for sent i gang… Men never say never, som Justin Bieber så rigtigt synger.

Det handler om at have noget på hjerte. Og det har jeg først nu.

/Katrine

 

 


Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

87 JOB

Studentermedhjælper

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.