Katrine Hansen


Katrine Hansen

Katrine Hansen

Karma: 10 (?)

Forfatter:

1


artikler

5


indlæg

Beretninger fra Dagpengeland

Dagpengemodtager i karantæne

helpmememe

Nå, men som ny i dagpengeland og med en kan-selv-vil-selv mentalitet, havnede jeg i en lettere uheldig situation, da jeg for nylig skulle tilmelde mig “systemet”.

Jeg meldte mig ledig online – piece of cake.. for jeg havde da fulgt med i timen og læst online, hvordan man gjorde.

Det var så ikke så meget kage alligevel. Eller det endte i kage. For, selvom det efterfølgende virker som logik for burhøns, så meddelte jeg min A-kasse at jeg selv havde sagt op. Det resulterede i 111 timers karantæne gældende pr. 1/12 og en Katrine (altså mig), der grædende ringede til min A-kasse – ad flere omgange – fordi jeg ikke kunne finde ud af det.

Til mit eget forsvar, så vidste jeg ikke helt hvordan jeg skulle kategorisere min “arbejdsløshed”. For igen. Jeg er jo ikke arbejdsløs. Jeg har hverken sagt mit arbejde op, eller blevet opsagt. Så forvirringen var total, da jeg sad og skulle udfylde en ledighedserklæring på min A-kasses selvbetjeningsside.

Nå, men der er jo ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og min A-kasse vil mig jo heldigvis kun det bedste. Jeg er, efter et par opkald frem og tilbage og dokumentation fra min chef, blevet “godkendt til supplerende dagpenge”.

Jeg er officielt inde i systemet og jobsøgende på (næsten) fuld tid..

Og hvad har du så lært af det? Well…. Er der noget jeg er i tvivl om, så ring/skriv/spørg en klog! Det kan altid betale sig at spørge en ven – i det her tilfælde min A-kasse. Det er jo heller ikke for sjov, at man kan ringe til en ven i “Hvem vil være millionær”! Og ja. Din A-kasse er din ven.. omend en lidt irriterende en af slagsen.

/Katrine

 


Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

87 JOB

Kommunikationspraktikant

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.