Katja Iversen


Katja Iversen

Tlf. +1646 464 2506

Karma: 15 (?)

Oprettet på Kforum: fredag 20. februar 2009

Om


Strategisk kommunikationschef hos FN, med 20 års erfaring som rådgiver,  skribent, underviser og kampagne-koordinator. Tidligere selvstændig kommunikationskonsulent for private virksomheder, NGOer og FN-organisationer, underviser på Journalisthøjskolen, informationschef i Sex & Samfund, kommunikationsmedarbejder hos FAO og kampagnekoordinator hos en række danske organisationer. Cand.comm., bachelor i offentlig forvaltning, samt lederuddannelse fra Columbia University Business School. Opvokset i Vestjylland. Boet, arbejdet eller  rejst i 70+ lande verden over

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
FN's Befolkningsfond, UNFPA
Siden 2006
Presserådgiver og kampagnekoordinator Leder af UNFPA’s ’Reproductive Health Communication Team’ med ansvaret for al kommunikation vedrørende 2015 Mål nummer 5 (MDG5 - at forbedre mødres sundhed). Dette indebærer rådgivning af Eksekutivdirektøren og Viceeksekutivdirektører, træning af talspersoner, samt udvikling, positionering og implementering af UNFPA’s medie- og kommunikationsstrategi for reproduktiv sundhed. Er derudover medlem af krisekommunikationsgruppen, repræsenterer organisationen i en række eksterne partnerskaber med NGOer, den private sektor og andre FN-organisationer, samt assisterer Ban ki-Moons kontor med kommunikation relateret til kvinders sundhed, inklusiv mediearbejde, hjælp til udvikling af budskaber, skrivning af taler og afholdelse af events m.m.
KatComm
2005 - 2006
Ejer Opbyggede og kørte kommunikationsfirmaet KatComm. Porteføljen inkluderede kommunikationsrådgivning og PR for virksomheder og organisationer, samt undervisning istrategisk kommunikation, mediehåndtering, taleteknik og skrivning. Kunder var blandt andet HK, DHL, danske NGOer og en række FN-organisationer. Derudover var jeg underleverandør til et amerikansk ledelseskonsulentfirma og kørte kurser i krydskulturelle ledelse og kommunikation for udstationerede ansatte i ledende danske virksomheder.
DJH
2004 - 2006
Underviser i Strategisk Kommunikation
Sex & Samfund
2003 - 2005
Informationskoordinator
FN’s Fødevare- og Landbrugsorganisation, FAO
1999 - 2003
Informations- og pressemedarbejder
Diverse ulandsorganisationer, Ibis, FKN, MS, Operation Dagsvaerk etc.
1996 - 1999
Kompagnekoordinator

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Columbia University Business School
2010 - 2010
Management
Certificate, Management
DJH
2003 - 2003
Strategisk Kommunikation
Certificate, Strategisk Kommunikation
RUC
1996 - 1999
Kommunikation
Cand.comm
RUC
1995 - 1995
International Politics
Certificate, International Politics
RUC
1991 - 1995
Forvaltning
Bachelor, Forvaltning

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.