Kasper Bergholt


Kasper Bergholt

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: mandag 24. april 2017

Om

ARBEJDE

Jeg arbejder for Folkekirkens Nødhjælp som ansvarlig for digital markedsføring.

Arbejdsopgaver er brede: Bidrage til kampagneudvikling, eksekvere kampagner og efterfølgende analyse og evaluering (eksempler kunne være vores julekampagne Giv en ged, vores årlige landsindsamling momentumindsatser under katastrofer og always on-kampagner inden for hvervning af frivillige til vores mere end 100 genbrugsbutikker og 6 Wefood-butikker.

TIDLIGERE

Jeg har været online siden 1992, hvor min far havde et modem med hjem fra arbejde. Det var før internettet blev (grafisk).

I 1993 tror jeg, programmerede jeg NetLock BBS, datidens svar på et socialt medie. I 8. klasse kom jeg i praktik hos Okholm Informatik i Birkerød, hvor en af opgaverne var at bygge et lignende BBS, så kunder i ind- og udland kunne download drivere i stedet for, vi skulle sende på diskette. Et tidligt digitliseringstiltag.

Trods stor interesse for computere, netværk, programmering (TurboPascal) endte jeg med vælge sproglig retning.

Og efterfølgende valgte jeg en humanistisk studieretning med særlig interesse for semiotik og lingvistik.

Omkring 2004 søgte IMT Labs (senere Spleak Media Network) efter en semiotiker eller journalist til at opbygge en kunstig intelligens personlighed (Spleak).

Det var et spændende produkt og en spændende tid, og det var fedt at være med til at bygge en tidlig chatbot og grundlaget for, hvad man i dag ville kalde en behavioural targeting-platform..

kasper bergholt, grafik

GASTRONOMI

I 2007 begyndte jeg at blogge om gastronomi. Jeg havde lovet mig selv -- og min kæreste -- at tage en ordentlig slapper efter en kraftanstrengelse i forbindelse med etableringen af en ny virksomhed. En dag sad jeg og bladrede billeder igennem og lagde et af dem online. Derfra gik det slag i slag.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Blog
Siden 2020
Skribent Blog om lyd, lydgengivelse og musik.
bats & coins
Siden 2018
Ejer crowdfunding | equity | networking
Folkekirkens Nødhjælp
Siden 2015
Digital Marketing Manager Ansvarlig for organisationens digitale markedsføring - planlægning/udvikling, eksekvering og evaluering af alle kampagner + stort fokus på hvervning af frivillige.
Goombay Music
2009 - 2011
Skribent, redaktør og medejer Goombay Music voksede ud af projektet musikblogs.dk, hvor målet var at skabe en samlet oversigt over danske musikblogs og efterfølgende bygge et community op rundtomkring.
Bergholts opskrifter
Siden 2007
Skribent & redaktør 523 blogposts om gastronomi er det blevet til siden 2007.
IMT Labs
2005 - 2007
Senior Manager, Production & AI

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Universitet
1997 - 2004
Cand.mag. / Master of Arts
Litteraturteori, semiotik & lingvistik. Engelsk hovedfag.
Cand.mag. 2002, engelsk, dansk, speciale i litteraturteori. Universitetes guldmedalje i 2004 for afhandling om Saussure, Peirce & Derrida.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.