Jonas Werner


Jonas Werner

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: fredag 22. september 2017

Om

Mit navn er Jonas Werner og jeg er oprettet her fordi jeg er super interesseret i kommunikaton og online markedsføring. Mit mål med denne profil er at blive inspireret til at udnytte nye muligheder og få større viden om kommunikation, branding og online markedsføring, så vores budskaber kan blive tydeligere og vi samtidig kan ramme en større og breddere målgruppe, end det vi gør i dag. Jeg håber samtidig på, at vi kan øge vores konverteringer og skabe en større kundeloyalitet.
 
Jeg er ejer, partner og daglig leder i virksomheden Lovecast. Lovecast tager udgangspunkt i parforhold og parterapi, og vi forsøger at inspirere mennesker til at arbejde med deres parforholdsrelation, da det er en af de vigtigste vi har. Vi skriver løbende artikler og laver interviews med landets førende eksperter, psykologer og parterapeuter, så vi derved holder vores besøgende opdateret med hvad der foregår indenfor feltet.
 
Derudover kan man hurtigt finde kompetent hjælp iform af parterapi, hvis man står med nogle udfordringer i parforholdet, hvis man er havnet i en knude med dårlig kommunikation, en decideret krise eller en konflikt man ikke lige selv kan klare. Vi har nemlig samlet et stort udvalg af dygtige og veluddannede parterapeuter, som tilbyder hurtig effektiv hjælp til par med problemer.
 
Det var lidt om mig. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge dette forum og jeg ser frem til at læse en masse spændende ting om kommunkation og online forretning. 
 
Tak for et godt forum! 
Jonas
 
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Lovecast
Siden 2016
Partner Lovecast er et virksomhed som tilbyder førstehjælp til dit parforhold.

Indlæg

 
Jonas Werner
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.