Johnny Werther Henriksen


Johnny Werther Henriksen

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: onsdag 13. april 2022

Om

Johnny Werther Henriksen er konsulent og testmanager. Han har 18 års erfaring fra en lang række store projekter for både private og offentlige institutioner inden for bank-, finans- og sundhedssektoren. 
 
Johnny Werther Henriksen er specialiseret i implementering og kvalitetssikring af nye tiltag inden for IT og har blandt andet arbejdet på statens stort anlagt projekt Sundhedsplatformen. Her stod Johnny Werther Henriksen i spidsen for et team af 7 testmanagere og 50 testere og fungerede som daglig leder på projektet. Han udviklede teststrategi, kvalitetssikring samt metoder til brug for Region H og Region Sjælland.
 
Siden 2017 har konsulent Johnny Werther Henriksen arbejdet på at bygge og udvikle en Regional Sterilcentral på Herlev Hospital for Region Hovedstaden. Sterilcentralen skal udfra en tretrins process sterilisere kirgurgiske instrumenter og transportere disse ud til alle Regionens hospitaler. Johnny Werther Henriksens rolle er at lede hele projektet - fra byggeri til implementering af robotteknologi, IT-systemer samt udvikling af metoder for personalets praktiske arbejde i steriliseringen af de kirgugiske instrumenter. 
 
Johnny Werther Henriksen har endvidere arbejdet på projekter for Danske Bank og deres afdelinger i Irland og Finland samt projekter for KMD herunder projekter for Skattestyrelsen og ATP. 
 
Johnny Werther Henriksen har kompetencer inden for forandringsledelse, transformationer og optimering af processer inden for IT, virksomhed samt financielle processer. Dertil ledelse af personale og performance facilitering med mere. 
 
Ved siden af sit konsulentarbejde er Johnny Werther Henriksen en passioneret fotograf. Men Johnny Werther Henriksen er ikke typen, der gør noget halvt. Derfor er det ikke overraskende, at han har formpet at tage sin fritidsinteresse til et hæjt niveau. Johnny Werther Henriksen bliver ofte hyret som fotograf på større sportsbegivenheder. Her kan blandt andet nævnes Aqua Convention og DM i ThaiBoxning, som han har dækket som fotograf. 
 
Johnny Werther Henriksens fotografiske arbjede spænder over en bred kam af dicipliner. Han gør sig nemig både i portrætfotografi, sprorts- og eventfotografi, produktfotografi, naturfotografi samt mere kreative og eksperimenterende kunstfotos. Se et udvalg af Johnny Werther Henriksens fotos på hans blog her. 
 
Følg Johnny Werther Henriksen på FacebookLinkedIn, Twitter og YouTube
 
 
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
De Regionale Sterilcentraler, Region Hovedstaden
Siden 2017
Lead Program QA Manager Projektleder på oprettelsen af to regionale sterilcentraler for Region H. Kvalitetssikring og metodeudvikling af alle aspekter af projektet: Fra byggeleverandører til implementering af robotteknologi, IT-systemer samt proces og metode i henhold til personale og det praktiske arbejde med den tredelte steriliseringsproces af kirugriske instrumenter og transport af disse til regionens hospitaler.
Sundhedsplatformen
2015 - 2017
Lead Techincal Program Test Manager Som Lead Technical Program Test Manager ledede Johnny Werther Henriksen en team på 7 test managere og 50 testere. Arbejdet bestod i at samle 35 integreringer i samme platform, nemlig Sundhedsplatformen. Johnny Werther Henriksen var daglig leder på projektet, forberedte og udviklede teststrategier samt metoder for kvalitetssikring.
KMD
2014 - 2015
Testmanager / Projektmanager Johnny Werther Henriksen var projektleder på et større projekt for ATP's nye SAP system samt SKAT's A&D 'print management' for Skattestyrelsen.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Syddansk Universitet
1994 - 1994
Ingeniør
Master og Science in Engineering
Forsvaret
1991 - 1991
Soldat
Ingeniør tropper
Teknisk skole
1990 - 1990
Elektriker
Elektriker

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.