Jørgen Christian Wind Nielsen


Jørgen Christian Wind Nielsen

Jørgen Christian Wind Nielsen

Karma: 105 (?)

Modersmål-Selskabet 30 år

Modersmål-Selskabet fejrer 30 års jubilæum den 27. november. Jubilæet markeres med et debatarrangement, hvor også Selskabets årbog nr. 30 lanceres. Temaet for årbogen er "Dansk i Verden". Blandt de mere prominente talere er undervisningsminister Bertel Haarder og tidligere grønlandsminister Tom Høyem, én af stifterne af Modersmål-Selskabet.

Modersmål-Selskabet har rødderne dybt forankret i traditionen, men har formået hele tiden at forny sig og spiller en vigtig rolle i tidens sprogpolitiske debatter. Arrangementer finder sted fredag den 27. november kl. 17.00 på Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24 i København. Her er alle velkomne.


Årbog nr. 30 i Modersmål-Selskabets 30-årige levetid
Årbog nr. 30 i Modersmål-Selskabets 30-årige levetid har en dobbelttydig titel "Dansk i Verden". Dansk kan være et substantiv og sigte til det danske sprog, men det kan også opfattes som et adjektiv og dermed det at være dansk i verden. Årbog 2009 handler om begge dele. Nogle af de 13 bidrag omhandler det danske sprogs politiske status i det pågældende land, mens andre lægger hovedvægten på dets historiske rolle; atter andre omhandler dansk sprog som kulturbærer, bl.a. gennem litteraturen; og endelig tager flere af bidragene afsæt i personlige opfattelser af det danske sprog eller udlændinges motivationer for at have stiftet bekendtskab med det.

Anmeldereksemplarer fremsendes gerne.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

54 JOB

Brand Manager

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationsmedarbejder

Frist: 19. november kl. 8.00

Brand & Design Manager

Frist: 26. november kl. 10.15

Motion Graphics Designer/Editor

Frist: 20. november
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.