30. juni 2020

Morten Boje Hviid

Morten Boje Hviid

Morten Boje Hviid er blevet ansat som direktør for erhvervspolitik og bæredygtighed i Landbrug & Fødevarer. Han er tidligere S-rådgiver for Mogens Lykketoft og Helle Thorning-Schmidt.

Landbrug & Fødevarer har ansat ny direktør.

Valget er faldet på Morten Boje Hviid, der i sin nye stilling skal have ansvar for erhvervspolitik og bæredygtighed i erhvervsorganisationen.

Morten Boje Hviid er tidligere særlig såvel ministerrådgiver som S-rådgiver, hvor han blandt har rådgivet daværende udenrigsminister og gruppeformand Mogens Lykketoft (S).

Derudover har han været særlig rådgiver for tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), da hun i 2005 overtog Lykketofts position som partiformand.

”Jeg ser den danske fødevaresektor som en grundpille i det danske samfund, og jeg glæder mig til at bidrage til at sikre gode rammevilkår. Mit første job på Slotsholmen var i Landbrugsministeriet som særlig rådgiver for den daværende minister, Henrik Dam Kristensen, og jeg kender landbruget og fødevareerhvervet som troværdige og seriøse aktører i samfundsdebatten,” udtaler den nye direktør i meddelelsen.

Morten Boje Hviid kommer senest fra en stilling i FMC Agricultural Solutions.

 

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.