16. april 2021

Thorstein Theilgaard

Thorstein Theilgaard
Sundhedspolitisk profil bliver public affairs chef i Holm Kommunikation

Holm Kommunikation har ansat Thorstein Theilgaard i en nyoprettet stilling som public affairs chef. Thorstein har senest været generalsekretær i Bedre Psykiatri og har en fortid som medlem af Folketinget for SF.

Der er travlhed hos Holm Kommunikation med nye opgaver og kunder, og derfor opruster bureauet med en erfaren profil med stor indsigt i den politiske proces samt et solidt tværpolitisk netværk på bl.a. Christiansborg. Som generalsekretær i Bedre Psykiatri har Thorstein Theilgaard konkrete erfaringer med at sætte et område på politikernes dagsorden og skabe konkrete politiske resultater, bl.a. den kommende 10-årsplan for psykiatrien samt styrkelsen af området i finansloven for 2020.

”Vi er ret begejstrede for at få en dygtig og erfaren interessevaretager, som Thorstein, med på holdet. Thorstein har et væld af politiske kontakter og kan med sin viden om dansk politik skabe konkrete resultater for vores kunder samt styrke vores position inden for public affairs - også digitalt,” siger Morten Holm, partner i Holm Kommunikation.

Thorstein Theilgaard siger: ”Jeg glæder mig enormt over at blive en del af et meget skarpt hold, som er blandt de dygtigste ud i digitale kampagner og kommunikation. Kommunikation og public affairs går ofte hånd i hånd med hensyn til at skabe en forbedring eller sætte en problemstilling på dagsordenen.”

Holm Kommunikation arbejder med PR, public affairs og corporate communications med særligt fokus på digitale kampagner og koncepter. Bureauet har ca. 20 medarbejdere med kompetencer indenfor bl.a. tech, sundhed og livsstil, adfærdskampagner og interessevaretagelse.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.