11. august 2020

Thomas Gadsbølle

Thomas Gadsbølle
Thomas Gadsbølle, 32, bliver pr. 1. juli ny chef for Danmarks mest brugte nyhedsmedie, Radioavisen, samt P3 Nyheder. Han kommer fra en stilling som redaktionschef på TV 2 News og afløser Mads Vesterby Damm, som i marts blev ledende redaktionschef for Newsroom i DR Nyheder.
 
- Radioavisen og P3 Nyheder er den mest konstante kontakt DR Nyheder har med danskerne. Thomas Gadsbølle kommer med stor erfaring i at lede en nyhedsorganisation, der hele tiden skal udvikle og flytte sig i takt med befolkningen og begivenhederne omkring os. Det er de kompetencer, som vi har lagt vægt på i valget af ham som ny redaktionschef.
 
- Jeg ser frem til sammen med de mange dygtige medarbejdere at skulle drive og udvikle to nyhedsformater, der betyder så meget for danskerne og har så stor gennemslagskraft. De historier, vi prioriterer i Radioavisen og P3 Nyheder, har afgørende betydning for, hvad danskerne taler om derhjemme og på arbejdspladserne. Derfor har vi et kæmpestort ansvar for, at troværdigheden og relevansen er i top.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.