1. maj 2018

Susanne Kynne Frandsen

Susanne Kynne Frandsen
Susanne Kynne Frandsen bliver den nye Group Vice President for HR og kommunikation for NIRAS Gruppen A/S og tiltræder pr. 1. maj 2018. Hun kommer med en stærk profil inden for HR og kommunikation samt en solid forretningsforståelse og skal bidrage til at understøtte NIRAS' vækststrategi. 
 
Erfaringsmæssigt har Susanne Kynne Frandsen en baggrund fra både entreprenør- og mediebranchen. Som HR-direktør stod hun i ti år i spidsen for HR hos NCC Danmark efterfulgt af ti år som direktionsmedlem med ansvar for HR og jura hos Aller Media A/S, hvor hun fik udvidet sit ansvarsområde til også at omfatte kommunikation.
 
På det organisatoriske og ledelsesmæssige område stod Susanne Kynne Frandsen hos Aller Media i spidsen for at samle og udvikle ledelsen og kulturen - alt sammen understøttet af en nærværende og professionel kommunikation.
 
Som Vice President for HR og kommunikation får Susanne Kynne Frandsen det globale ansvar for at understøtte udviklingen af NIRAS’ mere end 2200 medarbejdere, der arbejder på kontorer og projekter fordelt i Europa, Asien og Afrika.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.