11. oktober 2021

Steven Singh

Steven Singh
Steven Singh bliver partner på Apply Agency
 
Apply snupper en af branchens tungeste tekniske profiler 
 
Hos det digitale bureau og udviklingshus Apply er der fart på. Store kunder som Brobizz og Clever er i hus, og nu har de også ansat en af branchens tungeste tekniske profiler: Steven Singh. 
 
Steven har et imponerende CV. Han er stifter af udviklingshuset Codehouse, der blev opkøbt af Valtech tilbage i 2017, og har herhjemme arbejdet med store kunder som Pandora, Jabra, LEGO og Georg Jensen for at nævne nogle få. På det tekniske felt har han særlige store kompetencer inden for Sitecore, for hvem han i mange år har været en nær og betroet samarbejdspartner. 
 
 ”Steven kommer som ny partner til at bidrage med en faglighed og menneskelighed på et niveau, som er de færreste forundt – og han kommer til at kombinere disse dybt rodfæstede kvaliteter i den tekniske rådgivning med sit eminente blik for forretningen. Virksomhederne har indset, at markedsandele vindes og tabes på det digitale felt, og med Steven ombord står vi endnu stærkere sammen med vores kunder”, udtaler Kristian Thrane, der sammen med Morten Bork er stifter af Apply. 
 
Med Steven kommer Apply op på fire partnere: Anja Damberg kom ombord i maj 2021, Steven Singh i oktober, og begge træder de ind i partnergruppen sammen med de to stiftere Morten Bork og Kristian Thrane.  
 
 
Steven kommer fra en stilling som Group SVP, Technology hos Valtech. 

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.