8. december 2021

Rasmus Mark Pedersen

Rasmus Mark Pedersen
Det nystartede kommunikationsbureau Bright har ansat Rasmus Mark Pedersen som ny rådgiver. Rasmus Mark Pedersen har tidligere været vært på P1, nyhedsredaktør på Radio24syv og senest haft forskellige chefstillinger på Radio LOUD.

Det er en erfaren nyheds- og radiojournalist, som det nystartede bureau Bright nu har fået med på teamet. Rasmus Mark Pedersen har mere end ti års erfaring med journalistik og har i den tid både arbejdet flere år i DR, været med fra den spæde start på Radio24syv og senest været en del af opstarten af den nye radiokanal, LOUD. Erfaringer, som Bright ser frem til at kunne trække på.  

“Når et kommunikationsbureau ansætter en journalist, så tænker mange sikkert, at det er med fokus på PR. Men sådan er det ikke nødvendigvis for os. PR-bureauerne har historisk set ansat journalister på grund af deres netværk og deres evne til at skære historier, som kan komme i avisen. Men vores ambition med Bright er at skabe et kreativt og strategisk hybridbureau, og her får vi lige så meget brug for journalister på grund af deres evne til at fortælle gode historier og deres erfaring med at udvikle nye medier. Vi kan allerede mærke, at virksomhederne ønsker at prioritere deres egne medier langt mere i fremtiden,”siger Lars Mejer, managing partner i Bright.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.