16. februar 2023

Peter Freisner Johansen

Peter Freisner Johansen
Bright ansætter tidligere Friday partner
 
Med mere end 20 års erfaring i kommunikationsbranchen får Bright nu endnu en erfaren rådgiver på holdet. Peter Freisner Johansen har blandt andet været ejer af bureauet U og partner i Friday, og han har omfattende erfaring med virksomhedernes store forandringsprocesser. Som ny corporate communications director hos Bright, skal Peter opbygge bureauets kompetencer yderligere inden for corporate kommunikation. 
 
Det strategisk/kreative kommunikationsbureau Bright har på kort tid etableret sig som en ny spiller på det danske marked med et dedikeret fokus på at lade disciplinerne smelte sammen. Med ansættelsen af Peter Freisner styrker Bright bureauets fokus på corporate rådgivning i disciplinerne PR, samt ledelses- og forandringskommunikation.
 
Peter Freisner har blandt andet tidligere rådgivet kunder som Billund Lufthavn, Udenrigsministeriet, Vestas, Danfoss og HOFOR. Hans projekter har blandt andet vundet Arbejdsmiljøprisen og PR-branchens forandringspris for de forretningsmæssige resultater, de har skabt for kunderne.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.