20. august 2019

Nye roller til to kommunikationsprofiler i Arla

Nye roller til to kommunikationsprofiler i Arla
Arlas nuværende direktør for global koncernkommunikation Theis Brøgger skal være kommunikationsdirektør for Arla i Storbritannien fra 1. oktober 2019. Han afløses af Kasper Ibsen Beck, der i dag er kommunikationsdirektør i Arla Danmark.
 
Storbritannien er Arlas største enkeltmarked med over 20 milliarder kroner i omsætning, og nu skal Arlas britiske forretning have ny kommunikationsdirektør.
 
Det bliver Arla koncernens mangeårige presse- og kommunikationsdirektør, Theis Brøgger, der fremover skal lede selskabets britiske kommunikationsafdeling. 
 
Theis Brøgger er uddannet journalist og har arbejdet som hhv. pressechef og kommunikationsdirektør i Arla Foods siden 2006.
 
Kasper Ibsen Beck ny direktør for Arlas koncernkommunikation
Stillingen som direktør for koncernkommunikation overtages pr. 1. oktober 2019 af Kasper Ibsen Beck, der kommer fra jobbet som kommunikationsdirektør i Arla Danmark, hvor han også været en del af den danske ledergruppe.
 
Han overtager dermed den daglige ledelse af koncernens strategiske interne- og eksterne kommunikation fra koncernens hovedsæde i Aarhus med reference til Senior Vice President, Corporate Communication, Nick Hindle.
 
Kasper Ibsen Beck har tidligere arbejdet som pressechef for Vestas samt chefkonsulent i Radius Kommunikation, inden han blev kommunikationsdirektør i Arla Danmark i 2012.
 
Arbejdet med at finde en ny kommunikationsdirektør for Arla Danmark vil nu blive igangsat.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.