11. november 2019

Nana Hugo Schack

Nana Hugo Schack slutter sig til designbureauet Everland i stillingen som Client Manager. Sammen med vores voksende team af designere og strateger skal hun rådgive og hjælpe med at styrke vores kunders brands og synlighed.
 
Ronnie Greve, Client Director & Partner hos Everland, kommenterer på ansættelsen: “Det er en glæde at kunne byde velkommen til en så dygtig person som Nana. Vores projekter og kunder kan føle sig i trygge hænder, fordi hun med sin erfaring og ideer kan hjælpe med at skabe berigende brands.”
 
Senest har Nana Hugo Schack været ansat som Account Director hos designbureauet Fireball, hvor hun har arbejdet med kunder som Flying Tiger Copenhagen, Kansas, Quaker og Kopenhagen Fur. Derudover har Nana en Cand. Merc. fra Copenhagen Business School, hvor hun studerede Brand & Communications Management.
 
For mere information
Nana Natascha Møhl Hugo Schack, Client Manager, Everland
 
Ronnie Erik Greve, Client Director & Partner hos Everland
 
Om Everland
Everland er et dansk designbureau, der har fokus på at skabe engagerende oplevelser for forbrugerne. Kunder inkluderer Carlsberg, Orkla Foods, Co-Ro, Schulstad og Lagkagehuset. Everland er en del af Kontrapunkt Group.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.