27. februar 2018

Morten Crone Sejersbøl

Morten Crone Sejersbøl

39-årige Morten Crone Sejersbøl kommer fra stillingen som sportschef for BT og har siden 2008 været en toneangivende stemme i den danske sportsdebat. Først som fodboldredaktør på BT og siden som sportsredaktør på Berlingske, inden han i 2016 vendte tilbage til BT i rollen som sportschef for Danmarks største sportsredaktion.
 

Som kommentator og meningsdanner har Morten Crone Sejersbøl været hyppig gæst i en stribe sports- og nyhedsudsendelser på tv, hvor han har leveret skarpe analyser af sportens succeser og fiaskoer, ligesom han to gange har været nomineret til Årets Sportsjournalist for sine afsløringer inden for dansk fodbold.


Hos GK skal Morten Crone Sejersbøl være med til at styrke satsningen på sport, underholdning og kultur gennem sit grundige kendskab til den danske sportsverden og et stort netværk blandt aktørerne i dansk idræt fra den enkelte sportsudøver til sponsorer, kommunikatører og de øverste ledere i de danske sportsorganisationer.
 

"Jeg har udlevet en drengedrøm ved at stå i spidsen for BT, Danmarks Sportsavis. Det har jeg været både glad for og vanvittigt stolt over. Jeg har dog også altid vidst, at jeg skulle prøve noget andet, og det bliver så nu. Jeg har gennem mange samtaler med GK fået et rigtig godt indtryk af stedet, og jeg synes, det er vildt spændende at skulle være med til at opdyrke et helt nyt stykke land," siger Morten Crone Sejersbøl.


"Jeg tror, jeg kan bidrage med en stor viden om sport og ikke mindst med nogle gode kontakter til folk i alle leder og kanter af dansk idræt. Jeg håber også, der er nogle i mit netværk, der vil synes, det kunne være sjovt og givtigt at arbejde sammen med mig i min nye rolle," siger Morten Crone Sejersbøl.

Morten Crone Sejersbøl, 39 år. Uddannet cand.comm. i dansk og journalistik fra RUC i 2004. Tidligere ansat på Jyllands-Posten (praktik og freelance), InMente, Forza, Ritzau, TV3, Berlingske (sportsredaktør) og BT (sportschef).

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.