21. februar 2020

Mikael Winkler

Mikael Winkler

Det er en erfaren kommunikationsprofil, der netop er tiltrådt i det Dragør-baserede kommunikationsbureau Grønbech PR og Kommunikation. Mikael Winkler, 54, har en baggrund som såvel journalist, redaktør og mangeårig pressechef.


Mikael Winkler er uddannet journalist og har arbejdet i både dagblads-, ugeblads- og magasinbranchen. Han har desuden et solidt erfaringsgrundlag med mere end 16 års presse- og kommunikationsarbejde i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), herunder gennem hele finanskrisen, og han har et veludviklet netværk i erhvervspressen.

De senere år har han som selvstændig tilbudt kommunikations- og presserådgivning til virksomheder, herunder rådgivning om, udarbejdelse og eksekvering af virksomhedens kommunikationsstrategi, ligesom han har været medstifter af og redaktør på nichemediet Complidia, der leverer nyheder om bl.a. finansiel regulering og GDPR. Privat er han gift og bosat med journalist og kommunikationsrådgiver Pernille Marott i Hvidovre, og sammen har de fire børn.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.