22. marts 2021

Mette Christensen

Mette Christensen
Danmarks førende virksomhed indenfor levering og etablering af elevatorer og altaner til eksisterende etageejendomme, Altan.dk, har hentet selskabets nye projekteringschef Mette Christensen i Vordingborg Kommune.
 
 
Hun kommer fra en stilling som fagchef for 21 medarbejder fordelt på to teams inden for myndighedsområdet på det tekniske område.
 
Mette Christensen har i Vordingborg Kommune indgået i ledelsen af Byg, Land og Miljø. Her har hun haft det faglige og personalemæssige ansvar for byggesagsområdet, BBR og ejendomsskat samt GIS og digitalisering.
Administrerende direktør Casper Gorm Knudsen er glad for at det er lykkedes at tiltrække en kapacitet fra det kommunale område til Altan.dk
 
Altan.dk monterer årligt over 3.000 altaner og ca. 25 elevatorer i Danmark. I 2016 blev Altan.dk etableret på det svenske marked. Selskabet beskæftiger ca. 150 medarbejdere, som er fordelt på administrative medarbejdere og montører i altan- og elevatorafdelingen samt i Danmark og Sverige. Altan.dk har hovedkontor i Sorø og har en afdeling i Aarhus og i København.
 
 
 

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.