24. oktober 2019

Mathias Vind Nielsen, Laura Amalie Sommer & Lima Curtis

Mathias Vind Nielsen, Laura Amalie Sommer & Lima Curtis
Mathias Vind Nielsen (øverst) (20) er ansat som webudvikler. Mathias har arbejdet med udvikling i over 5 år. Mathias er en erfaren udvikler som også har erfaring inde for andre kategorier i IT Branchen, hvor han blandt andet har arbejdet som IT-Konsulent. Mathias har igennem flere år arbejdet med udvikling inden for E-sports branchen med fokus på kommunikation og brugervenlighed.
 
Laura Amalie Sommer (midten) (23) er ansat i studiejob med fokus på at styrke bureauets videoproduktioner, primært internt i virksomheden. Ved siden af studiearbejdet læser hun Digital Konceptudvikling på Københavns Erhvervsakademi, KEA. Laura er uddannet multimediedesigner i 2019 og har læst Editing på New York Film Academy i 2017. 
 
Lima Curtis (nederst) er ansat som native English Senior Copywriter. Lima er uddannet journalist i London og har arbejdet med både B2B og B2C marketing i Europa og Asien. Lima har tidligere været ansat som Senior Content Executive i Epinion og kommer senest fra en stilling som Communications Advisor I Novozymes.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.