8. november 2021

Linda Østergaard

Linda Østergaard
1. oktober startede Linda Østergaard Sørensen som ny konsulent i kommunikationshuset Rhetorica. Linda skal dels hjælpe Rhetoricas kunder med strategiske kommunikationsopgaver; fra udvikling af nye breve og kommunikationsformer, til uddannelse af medarbejdere og ledere i præsentationsteknik og ledelseskommunikation. 
 
Linda Østergaard Sørensen vil også stå i spidsen for Rhetoricas helt nye uddannelsesplatform, Rhetorica Academy, der kombinerer traditionel kursusvirksomhed i et digital set-up – i et ægte ’blended learning’ format.
 
Linda er uddannet cand. mag i teater- og performancestudier og er specialiseret inden for præsentationsteknik. Hendes CV indeholder både titler som manuskriptforfatter, instruktør, dramalærer og kommunikationskonsulent og senest stillingen som rådgiver hos konsulenthuset Ballisager, hvor hun har designet og afviklet flere læringsforløb. Dertil var hun også projektleder på udviklingen af deres online platform, Jobspot, til jobsøgende akademikere og trænede bl.a. topledere i gennemslagskraft i forbindelse med deres video CV’er til det sociale netværkssite LinkedIn.
 
”Kommunikationsstrategi og retorik er grundlaget for lederes og virksomheders kommunikation. Med Linda i spidsen for Rhetorica Academy rykker Rhetorica i den gule trøje - til gavn for alle vores virksomhedskunder”, siger Kim Ege Møller, Rhetoricas direktør.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.