28. juni 2021

Lasse Meldgaard Bloch

Lasse Meldgaard Bloch

OTW-direktør ny partner i Bright

Det er kun et par måneder siden at kommunikationsbureauet Bright slog dørene op, men allerede nu kan bureauet byde velkommen til en ny profil. Lasse Meldgaard Bloch forlader sin stilling som strategisk direktør (CSO) i Allers nordiske contentbureau, OTW, og bliver partner i Bright 1. juli.
 
Med næsten 20 års erfaring på tværs af journalistik og kommunikation er det en erfaren profil, der nu træder ind på Brights kontor på Kgs. Nytorv, og bliver bureauets tredje partner. Dermed bygger bureauet videre på den grundlæggende idé om et hybridbureau, der arbejder strategisk og kreativt på tværs af kanaler og medier. 
 
Lasse Meldgaard Bloch (43) kommer fra en stilling som strategisk direktør (CSO) hos det nordiske contentbureau OTW, hvor han har været en del af direktionen siden 2018. Før det har han været en årrække i Geelmuyden Kiese, hvor han også har været en del af ledelsen og i Novozymes, hvor han fungerede som strategisk kommunikationsrådgiver. Før sin karriere i kommunikationsbranchen arbejdede Lasse blandt andet som journalist på TV Avisen og Kontant. Skiftet til Bright markerer dog første gang, at Lasse Meldgaard Bloch selv træder ind som medejer, hvilket den nye partner ser frem til. 
 
- Jeg har flere gange overvejet at gå ind som partner på et bureau, men det er først nu, at tingene er gået op i en højere enhed for mig. Det skyldes først og fremmest, at Lars og Nadja, som har grundlagt bureauet, er de personer de er. Med Bright har de slået en tone an, som klinger perfekt sammen med den måde, jeg selv ser fremtidens kommunikationsbureau. Det handler om at skabe kreativ og strategisk kommunikation, som ikke bare flagrer rundt i vinden, men rent faktisk fører til noget, siger den nye partner i Bright, Lasse Meldgaard Bloch. 
Således er Bright oppe på seks ansatte på to måneder. Målet er, at virksomheden i løbet af de kommende år skal vokse, og derfor forventer de tre partnerne, at der kommer både flere ansatte og partnere til i løbet af den kommende tid. 

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.