25. januar 2018

Lasse Meldgaard Bloch

Lasse Meldgaard Bloch
Lasse Meldgaard Bloch, 39, er pr. 1. februar ny strategisk direktør i Datagraf, hvor han får en nøglerolle i det fortsatte arbejde med at styrke strategi og digital forretningsudvikling.
 
Datagraf fortsætter oprustningen af sit strategiske fundament og den digitale forretningsudvikling med ansættelsen af Lasse Meldgaard Bloch som strategisk direktør, der kommer fra en stilling som senior advisor hos Geelmuyden Kiese.
 
Lasse Meldgaard Bloch ser frem til at bidrage til at styrke Datagrafs position i markedet og evnen til fortsat at kunne levere effektive løsninger af komplekse kommunikationsopgaver til kunderne.
 
Om Lasse Meldgaard Bloch
Lasse er uddannet journalist og har arbejdet som journalist og reporter på DR, inden han blev kommunikationsrådgiver i Geelmuyden Kiese. Han er specialist i strategi, strategisk historiefortælling og dramaturgi, med omfattende erfaring fra tv- og radioproduktion, media relations, ledelsesrådgivning og en lang række andre kommunikationsdiscipliner. Lasse har desuden et indgående kendskab til klima-, miljø- og energiområdet samt healthcare.
 
2017-2018 Senior Advisor, Geelmuyden Kiese
 
2015-2017 Strategic Communication Advisor (Strategy & Excellence), Novozymes
 
2013-2014 Kommunikationschef, Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen
 
2008-2013 Kreativ direktør og seniorrådgiver (seneste titel), Geelmuyden Kiese
 
2004-2008 Journalist/reporter, DR
 
Uddannelse: Journalist fra Syddansk Universitet (2004)

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.