14. februar 2020

Kristian Stokholm

Kristian Stokholm

Nu bliver der plads til ny en spiller på det Radikale hold. Kristian Stokholm skal være med til at styrke presseteamet, når han skal være presserådgiver hos Radikale Venstre på Christiansborg.

Efter at have været hos Dansk Arbejdsgiverforening de sidste fire år, har Kristian Stokholm sagt ja til at blive en del af sekretariatet fra den 2. marts 2020.

De sidste to år har Kristian Stokholm haft rollen som pressekonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening, hvor han stod for pressearbejde på forskellige politiske områder såsom mangel på arbejdskraft, udenlandsk arbejdskraft, EU, uddannelse og integration.

Kristian Stokholm er da heller ikke helt ny for paritet. Fra 2014 til 2015 var Kristian Stokholm kampagneleder for tidligere udenrigsminister og tidligere klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard op til folketingsvalget i 2015

Kristian Stokholm bliver en del af et team, der består af pressechef Asbjørn Lindsø, presserådgiver Karoline Graulund Nøhr, pressemedarbejder Maja Rimer, pressepraktikant Charlotte Koch Erhardtsen og Katrine Foldager Stokbro.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.