7. juni 2022

Kenny Louring

Kenny Louring

Nu styrker Stensdal Group organisationen med Kenny Louring, som skal varetage virksomhedens kommunikations- og CSR-indsats. 

 

Med en baggrund indenfor kommunikation og marketing, samt erfaring fra den ”grønne scene”, så ser Kenny frem til at arbejde i krydsfeltet mellem kommunikation og CSR hos Stensdal Group:  

 

”Jeg har været med til at opbygge flere virksomheders kommunikationsstrategi og brandidentitet, og befinder mig rigtig godt tilrette med netop det. Men bæredygtighed, og virksomheders sociale og miljømæssige ansvar er for alvor et område, hvor jeg ikke bare har tilegnet mig stor viden og erfaring de seneste år, det er også blevet et stort personligt interesseområde. Ejendomme står for en stor del af det samlede CO2 udslip, og i min optik er Stensdal Group uden tvivl blandt de mest ambitiøse og visionære aktører i branchen, når det kommer til at mindske det klimamæssige aftryk. Netop derfor ser jeg meget frem til at skabe opmærksomhed om de mange nuværende bæredygtighedsinitiativer, men også at være med til at skabe en gennemgribende CSR-strategi der omfatter kerneforretningen såvel som nye tiltag i relation til forretningen, som for alvor skal understrege det høje ambitionsniveau på klimafronten. Håbet er, at det vil inspirere mange flere i ejendomsbranchen”.  

 

Sådan udtaler Kenny Louring, som de seneste år har været med til at opbygge og skalere den danske virksomhed ReSea Project, som bidrager til at afhjælpe nogen af de store miljømæssige problemer med plastik i verdenshavene. 

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.